teknelibağ
Yeni Üye
arkadaşlar ankarada oturanlar için söylüyorum.Geçen hafta bahçelievler 3. cad. PETHALL diye bir petshop var.Girerken dikkatimi çekti ve kaplumbağaları inceledim.Gerçekten bizim kadar iyi bakmaya çalışıyorlar ve kesinlikle ölüm fanusu satmak istemiyorlar.Kendi akvaryumlarında ısıtıcısı iç ve dış filtresi derecesi herşeyi var ve gerçekten çok sağlıklı kaplumbağalar.Vitaminleri ve yemlerini incelemiştim biraz pahalı yemler ama gerçekten o insanlarda hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum . Çünkü 2 saate yakın konuştuk abiyle ve bana kaplumbağalar hakkında bilgiler verdi ve çoğu internette olmazsa olmaz olarak görünen çoğu şeyin kaplumbağalar için gereksiz olduğunu sadece piyasayı canlandırmak için olduğunu söyledi.Ben ordayken bir çocuk uv lamba almaya geldi ve orda ki abi bence gerek yok hergün güneşe çıkartmaya çalış dedi ve uv lamba çok da iyi birşey değil kaplumbağalar için çünkü zamanla onların kabuklarına zarar veriyor dedi.Aslında bildiğiniz gibi pahalı olan o lambayı satabilirdi fakat onu bilgilendirme yoluna gitti ve sadece bir masa lambası al ve zamanın oldukça güneşe çıkart dedi ben gerçekten çok etkilendim.Böyle yerler ve insanlar desteklenmeli bence.