ozankandemir
Yeni Üye
Cvp: İyileşmesi Mümkün Değil mi ?
Kesinlikle haberdar edeceğim ilginizden dolayı minnettarım cidden veteriner araştırması yapıyorum yinede bi kaç görevi bırakmış kişiyle irtibata geçmeye çalışıyorum umarım onlardan yana şans yüzümüze güler bir an önce gözlerinin açılması için allaha az dua etmedim umarım faydası olur sabırla bekliyorum özen göstererek =))))
inşallah kardeşim iyi dilekleriin için teşekkür ederim =)
iyi bir veteriner bulmak için elimden geleni yapıyorum ki taktir edersin ki her veteriner de kaplumbağalar hakkında herşeyi bilmiyor.bende 2 tane böyle veterinere rastladım aramaya devam ediyorum. iyi dileklerin için teşekkür ederm amin inşallah sağlığına kavuşur =))))
potash' Alıntı:Ozan kardeş, bizi gelişmelerden haberdar et. Canım benim nasıl da kapanmış o güzelim gözleri. Ben de Ağrı'da veteriner araştırmaya başladım. Hepsini tek tek arayıp gerekli bir bilgi edinebilir miyim, diye bir bakacağım. Ayrıca başka veterinerlere de durumu soracağım. Arkadaşlarımızın önerilerini uygulamaya devam et, sanırım biraz sabır gerekecek; ama bence, inan, senin inancın ve gayretinle kapluşun iyileşecek.
Kesinlikle haberdar edeceğim ilginizden dolayı minnettarım cidden veteriner araştırması yapıyorum yinede bi kaç görevi bırakmış kişiyle irtibata geçmeye çalışıyorum umarım onlardan yana şans yüzümüze güler bir an önce gözlerinin açılması için allaha az dua etmedim umarım faydası olur sabırla bekliyorum özen göstererek =))))
tubidik' Alıntı:Ben elle deneyin dedim ama güneşte hafif aralıyor dediğiniz için. Yapışıklık varsa kendiliğinden açılmasını beklemek gerek tabii. Bir de Emre beyin dediği gibi elle müdahalede de enfekte etme riski olduğu için eldivensiz dokunmamak gerek gözlerine hem kendi sağlığımız hem de kapluşun sağlığı için. Kafasını kaçırıyorsa çok da korkutmamak lazım zaten görmüyor İnşallah tedaviyi düzenli uyguladıkça açılır gözleri.
inşallah kardeşim iyi dilekleriin için teşekkür ederim =)
SiNemMm' Alıntı:Bnce iyi bir veteriner aramalisiniz yasadiginiz yer neresi belki arkadaslar iyi bir veteriner tavsiye edebilir. veterinrle yapin tedavisini. basiniz hem sıkıştigindada gidebilceginiz bir veterineriniz olur
Cok gecmis olsun bu arada.umarim minik dostumuz sagligina kavusur
iyi bir veteriner bulmak için elimden geleni yapıyorum ki taktir edersin ki her veteriner de kaplumbağalar hakkında herşeyi bilmiyor.bende 2 tane böyle veterinere rastladım aramaya devam ediyorum. iyi dileklerin için teşekkür ederm amin inşallah sağlığına kavuşur =))))