Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Izmirde sahiplendirme ya da satilik

Winchesterr48

Bronz 3 Üye
Izmirde kaplumbaga sahiplendiren ya da satan yer bildiginiz var midir ?? Tercihen yellow belly ariyorum

Cvp: Izmirde sahiplendirme ya da satilik

Winchesterr48' Alıntı:
Izmirde kaplumbaga sahiplendiren ya da satan yer bildiginiz var midir ??  Tercihen yellow belly ariyorum

Kemeraltı'nda balıkçıların olduğu sokakta satılıyor. Ben de 1 hafta önce 2 tane aldım. Şimdi akvaryum ve ekipman kurma derdindeyim. Eğer bu konu hakkında bilgiliysen, benimle acilen iletişime geçer misin lütfen?

Bu konuda gerekli bilgi mevcut. Res, yellow belly ve cumberland emsal ortamlarda yaşarlar. Bu konuyu inceledikten sonra aklına takılanları yeni bir konu açarak sorabilirsin.
mailto:/forum/konu-slider-turu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu.html

Kemeraltinda gorduklerim oldu hepsi resdi. Ancak Bir tane dere kaplumbagasi gordum almadim adamlar 30 liradan satiyolar yazik degil mi niye bu fiyatlar ?

Geri