muhammed kafadar
Bronz 5 Üye
Siteye daha önceden üyeydim fakat son üç gündür pc'den site açılmıyor. Bu sorundan haberdar mısınız acaba? Mobilden sorunsuz çalışırken normal pc'den açılmıyor. (farklı tarayıcılar denedim) mobil ise eski mail adresimi doğrulamadığı için yeniden üye oldum.
Jabağı (6 cm)
Dartanyan (9 cm)
Akvaryum 125 litrelik 3/2 oranında su ile dolu.
Su ısısı 28° sabit.
Hailea Rp-600 filtre kullanıyorum, şu ana dek gayet iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.
Isıtma lambası olarak Osram 18w holojen lamba kullanıyorum, performansından memnun değilim. Sanırım 60w gerekliymiş.
Yem olarak:
ReptoMin ve Sera raffy I dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Haftada bir Sera raffy P veriyorum.
Yemi günde iki öğün şeklinde veriyorum. Toplamda günlük dört yem çubuğu ortalama kafa boylarına denk geliyor.5cm üzeri için günde tek öğün tavsiye edilmiş, bu haftadan itibaren bu şekilde düzenleme yapmayı düşünüyorum?
Perşembe günleri bir öğünün yarısına (bir yem çubuğu) Devit 3 damlatıp veriyorum.
Pazar günü aynı miktar yeme Deep Reptivit damlatıp veriyorum.
Resimdeki mağarayı Dartanyan için sıkışma tehlikesi oluşturduğunu fark edince kaldırdım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
Unutmadan akvaryumu ilk kurduğum günün gecesi çatladı, ertesi gün onarıp 3 gün kadar silikonun kurumasını bekledim, sonra yeniden kurmakla uğraştım. Bu sebeple maşallah'ı eksik etmeyin derim, yeniden kurmak istemiyorum
Jabağı (6 cm)
Dartanyan (9 cm)
Akvaryum 125 litrelik 3/2 oranında su ile dolu.
Su ısısı 28° sabit.
Hailea Rp-600 filtre kullanıyorum, şu ana dek gayet iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.
Isıtma lambası olarak Osram 18w holojen lamba kullanıyorum, performansından memnun değilim. Sanırım 60w gerekliymiş.
Yem olarak:
ReptoMin ve Sera raffy I dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Haftada bir Sera raffy P veriyorum.
Yemi günde iki öğün şeklinde veriyorum. Toplamda günlük dört yem çubuğu ortalama kafa boylarına denk geliyor.5cm üzeri için günde tek öğün tavsiye edilmiş, bu haftadan itibaren bu şekilde düzenleme yapmayı düşünüyorum?
Perşembe günleri bir öğünün yarısına (bir yem çubuğu) Devit 3 damlatıp veriyorum.
Pazar günü aynı miktar yeme Deep Reptivit damlatıp veriyorum.
Resimdeki mağarayı Dartanyan için sıkışma tehlikesi oluşturduğunu fark edince kaldırdım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
Unutmadan akvaryumu ilk kurduğum günün gecesi çatladı, ertesi gün onarıp 3 gün kadar silikonun kurumasını bekledim, sonra yeniden kurmakla uğraştım. Bu sebeple maşallah'ı eksik etmeyin derim, yeniden kurmak istemiyorum