Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

JBL Reptil Spot için uygun lamba

dbasol

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar çıldıracağım, JBL'nin UVA yayan Reptilspot lambasını aldım (60w) fakat bir türlü kıskaçlı masa lambalarından bulamıyorum. Büyük duylu olanı bir tane buldum, onda da diğer lambalar çalışssa da bendeki JBL çalışmadı. Nerden bulunur akvaryumun camına tutturabileceğim kıskaçlı lambalar?

Cvp: JBL Reptil Spot için uygun lamba

Ben bauhouse dan aldım. 60 watt a kadar destekliyo philipsin 39 tl

Çalışma masa lambalarının bir kısmı masaya yandan vidalı oluyor. Çizimle ilgili malzemelerin satıldığı büyük mağazalarda olur. IKEA gibi mağazalarda da olur. internetten de alabilirsiniz. Elektrikçilerden de bulanlar vardır :)

mailto:/ARMATUR-VITO-VT067IRIS-67-MANDALLI-SPRALLI-SPOT-E27-BEYAZ-5300830,PR-108431.html

Buraya bakabilirsiniz.
Ayrıca ampulü denediniz mi? Evdeki herhangi bir lambada yanıyor mu?

Arkadaşım bendede o sorun vardı. Koçtaşta kıskaçlı ve 60 watt ı destekleyen lambalar var. Ancak benim lamba ucu ucuna içine sığdı yani spot lamba olarak bir sorun yok. istediğim alanı ısıtabiliyorum. Bir bak istersen seninde işini görür kanaatindeyim. İndirimli 25 tl nin üzerinde idi sanırsam yalan olmasın. Kolay gelsin.

Lambada sorun yok, ancak sanırım bizim baktıklarımız 60 w desteklemiyordu masa lambası olarak. Koçtaş'taydım bugün, olmadı ikea ve diğer yerlere de bir bakayım.

Bende tüm lambaları Bauhaustan aldım. Ama geçen gittiğimde göremedim. Belki tekrar gelir. Olmadı verdiğim linkteki firma ile görüşülebilir.

remsemiles' Alıntı:
Ben bauhaus dan aldım. 60 watt a kadar destekliyo philipsin 39 tl

selim senin dediğin lambayı inceledim gerçekten güzel yalnız bir sıkıntısı kıskaçları fazla açılmıyor. takribi 3-4 cm kadar.

doğa lambayı fişten çıkar, tornavida ile duyun ortasındaki tırnağı yukarı kaldır ve ampulü tak eğer tel kopmadıysa ampul çalışır.

ampulde patlak olabilir. başka bir yerde denemende fayda var. cem beyinde dediği gibi olabilir tabi

Geri