Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

JBL Reptil Spot Neodym Ampul 60 W Muadili?

hendrixster

Altın 5 Üye
JBL Reptil Spot Neodym Ampul 60 W lambam patladı ve pisayada bulamıyorum gümrükte baya bir birikmiş öğrendiğime göre buna eş bir lamba öneriniz nedir acaba ?

mailto:/evcil-hayvan-petshop/exo-terra-sun-glo-neodymium-gunisigi-50-watt-45496265

Bu var ama 50 mi 75 mi anlamadım kaç w güçte. Karışık yazmışlar. Olup olmadığı hakkında da bilgi göremedim.

Jbl için bunlar var. Kontrol edebilirsiniz.
mailto:/evcil-hayvan-petshop/jbl-reptil-spot-neodym-60w-surungen-spot-lamba-60785624
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=JBL+REPT%DDL+SPOT+NEODYM+60W+S%DCR%DCNGEN+LAMBASI

Cvp: JBL Reptil Spot Neodym Ampul 60 W Muadili?

Pet akvaryum yarın bir haber bekliyorum adli aşamaya geçeceğim..Bu ürünü web sitelerinden aldım , sonra beni aradılar ürün stokta yok dediler , sonra da gümrükte bekliyor ürünler dediler.1.5 hafta geçti paramı geri yatırmadılar:((

O linklerdeki satıcılarada stok durumu için sordum ama henüz dönüş alamadım...

Bu tarz sorunlar varsa hiç bulaşmamalı ve pet shoplara bakmalı. Hiç olmadı lambayı bulana kadar bauhaustan ecolite soft 52 w ambul alınıp ısıyı sağlar uva buluncada değişip diğerini yedekte tutma yoluna gidilebilir. En azından ısı konusu eksik kalmaz.

e27 ye uyumlu mu?

mailto:/ev-dekorasyon-bahce/ecolite-enerji-tasarruflu-ampul-lamba-22w-beyaz-61362177

bumu 22w ? 2 çıkmıyor google da.)

E27 uyumlu. Bende uvb ve uva içerikli ampul olduğu için bundan aldım. Diğerlerini bulmak gerçekten zor. Bu konuda kutu resmi var.
mailto:/forum/Konu-isitma-ve-gunduz-isigi-icin-ampul.html

hmmm bunu 22w az mı gelir?

görsel bir resim buldum yetiy edebilirmisiniz?

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/12477

22 w az geleceği gibi o ampul ısı verirmi meçhul.

Bunu bende buldum ama halojen olduğu için size linki vermedim. Aynı ampulün softu vardı bauhausta ben onu aldım. Arayıp sorarsanız bilgi verirler muhtemelen. Kalmadıysa önce bir elektrikçiye sormalı soft ampul varmı diye olmadı bu alınıp ısı sağlanmalı.

orçun senin gösterdiğin 22 w uygun değil o sıradan tasarruf tipte lamba sadece aydınlatma için. emrenin dediği ampul olacak 52 w.

üstü buzlu cam olanından alacaksın. şeffaf olanından değil.

Ben birkaç ay önce deli gibi jbl aradım gitmediğim yer kalmadı hiç bir yerde yok kimsede geleceğini düşünmüyor bulabildim jbl nin 100 w ı oldu onuda masa lambası kaldırmıyor hiç uğraşma derim yorulduğunula kalırsın en iyisi emre beyin önerisi ecolite şuana kadar sorun yaşamadım. O kadar çok yoruldum ki uzun süre bu işle bir daha uğraşmayayım Diye iki tane de yedek aldım o derece :)

bulursam bu lambadan alacam bi 5 tane :))

Ben de az kullanılmış "JBL Reptil Spot Neodym Ampul 60 W" elimde var. Kaplumbağalarımı sahiplendirirken lamba bende kalmıştı. İster misin?

Geri