Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

jbl uv ampulü az biraz indirimli buldum.

cem

Süper Moderatör
Yönetici
kuzenin arkadaşının abisinin kliniği varmış orada sattıklarını söyledi.
jbl solar reptil jungle uv 190 15 W 110 tl

mailto:/urun_detay.aspx?urn=13212&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-190-kompakt-surungen-terraryum-lambasi-15-w&kat=158

jbl solar reptil jungle uv 310 23 W 115 tl.

mailto:/urun_detay.aspx?urn=13213&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-310-kompakt-lamba-23-w&kat=158

isteyene alıp gönderebilirim ama kargoda sağlam gitmesi sıkıntısı var. az para değil. ankaralı arkadaşlara elden alıp verebilirim.

böyle giderse biz ancak bu ampulü vet kliniklerinden bulabiliriz.

Cvp: jbl uv ampulü az biraz indirimli buldum.

Burcu, devit kullanalı ne kadar zaman oldu? Biliyorsun bir yerde bu vitamini kesmek gerekir.

Hava güzel olduğu zaman balkonda ısıtıcı yanar bir vaziyette koyup nöbet tutuyorum.
Rahatsız oldukları zaman içeri alıyorum Emre abi.
Yağmur yağarken falan 1 gün verip 1 gün vermiyorum ya da haftada...:133: ^^

Hava güneşli olsada yaz dışında doğal güneşlendirme yapılmaz. En az 30-32 derece ısı olmalıki hayvanı hasta etme. Yani doğal güneşlendirme yapacağın zaman kısıtlı.

Devit 3 haftada bir kez, bir yeme, bir damla ile verilir. Sen gün aşırı yaparak aşırı yükleme yapıyorsun. 1 ay bu uygulamayı kesmelisin. Bunun dışında hayvana devit 3 vermeye ne zaman başladın?

Geri