Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!zgzoid' Alıntı:Günaydın, dün filtreyi kurdum ancak üstteki giriş çıkışın birinden su sızdırıyor. Nasıl kesebilirim? Sepetleri kirli su alttan gelecek şekilde dizayn etiim ancak sisteme bakınca sanki tersi gibi duruyor. Bir de ses sorunu nasıl hallolur? Çok sordum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada filtrem jebo 825.
zgzoid' Alıntı:Günaydın, dün filtreyi kurdum ancak üstteki giriş çıkışın birinden su sızdırıyor. Nasıl kesebilirim? Sepetleri kirli su alttan gelecek şekilde dizayn etiim ancak sisteme bakınca sanki tersi gibi duruyor. Bir de ses sorunu nasıl hallolur? Çok sordum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada filtrem jebo 825.
zgzoid' Alıntı:Mandallara bakacam. Dün geç olduğu için detaylı inceleyemedim.In out var evet fakat dolap içinde olduğu için tam kestiremedim. Sifon yapmak nasıl oluyor? Pervane sesi sanırım gelen ses.
zgzoid' Alıntı:Ürün 2.el dolayısıyla kutu ve krem yok. Malzemeleri size sorarak aldım ve ona göre dizdim. Ama sanki yanlış oldu gibi.Lav taşı, sünger, zeolit, elyaf, seramik parçaları koydum.
AEK' Alıntı:Hortumları filtre vanalarına doğru taktıkınızada emin olun. Giriş ve çıkış hatalı takılmamalı.
zgzoid' Alıntı:En alta seramik+sünger 2.lav taşı 3.sünger+zeolit+elyaf şeklinde yaptım daha önce burda bu şekil söylendi diye.
AEK' Alıntı:Mantık olarak filtrenin üzerine doğru suyun temizlenmesi gerekir. İlk defa ters çalışan bir filtre duyuyorum.
Malzemeleride seramik, kalın sünger, lav, elyaf, zeolit, elyaf olarak dizebilirsiniz. Kirli su ilk nereden giriyorsa ilk önce seramik ile karşılaşmalı.
keratakerata' Alıntı:bu arada üst kapağı kovaya takarken su giriş hortumunun bağlı olduğu kafayı sepetlerdeki silindire oturtuyorsunuz değil mi? eğer ters takıyorsanız başlığı filtre ters çalışır ve düzgün görev yapamaz.
Birde kutu içeriğindeki filtre malzemelerinin numunelik olduğu etkili temizlik için tam dolu olması gerektiği yazıyor. Malzemelerden alıp ekleme yapmanız gerekebilir.