Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuğu yumuşama var ve çok dengesiz yüzüyo

Ben bişey demek istemiyom sana fotoğraf bile atmadın

Hayvanı kuru sıcak temiz bir yerde beklet. 2. gün sonunda tepki yoksa gözleri içeri göçüp çukurlaşmışssa hayvan ölmüştür.

Kullandığın lamba, taş, akvaryum hespi yanlış.

Yavru hayvanda kabuk yumuşak olur. Onun için baskı uygulamıyoruz. Bu kabuğun eğilmesine neden olur.

Hayvanı gazete üstüne koyup 24 saat bekletin. Kıpırdama olmaz ise, deride çekilme gözlerin içeri çekilip göz çukurları belli olmuşsa, göz kapaklarını aralayın. Yarım saat- 1 saat arası hala aynı vaziyette duruyorsa hayvan ölmüştür.

Yem ve akvaryum uygun değil. Akvaryum su ısıtıcı sığmayacak kadar ufak.

Herkes kaplumbağa aldığında bilgi sahibi değildir. Bilgisiz petshopçuların eline düşerler ve hayvan hastalanıp ölebilir. Petshopta sistem al götür, öldür gel yine al üstüne kurulu can değil ticari mal olarak görürler.

Arkadaşımız buna rağmen iyi kötü bir sistem oluşturmuş. Daha uzun süre ölüm kabında besleyen insanlar var.

Hayvan son safhaya geldiğine göre bunun birkaç ay evveliyatı var. Yani hayvanı aldığı zamanda enfeksiyonun başlamış olması mümkün.

Hayvan ölmüş başınız sağolsun.

Bu sefer katiliyom 3 ay boyunca durmus durmuş son dk yazmış
kaybetmenin acısını yaşarken, bana yönelik bu küfürlü ve suçlayıcı ifadelerinizi kabul etmiyorum. Buraya destek aramak için geldim, kişisel saldırılara maruz kalmak için değil. Bu tür bir dilin bu forumda yeri yoktur ve bu davranışınız beni derinden üzdü. Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Geri