ozge35
Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar bu sabah kaplumbağamı güneşlendirmek için balkona çıkartırken fark ettim. Kabuğun bazı yerlerinin koyuluğu gitmiş resmen açık yeşil olmuş. Resmini çektim fakat pek kaliteli olmadığı için belli olmadı. Ben de internetten bulduğum bir resim üzerinde açık yeşil kısımları gösterdim. Sizce sebebi nedir bunun ? Tüm ekipmanlarım tam.
mailto:/2v2uryv.jpg
İşaretlediğim yerlerin tam uçlarında açık yeşillenme var. Küçük bi kısımda yani.
Kabuğun sivri yerinde olması büyüme lekesi ama yan tarafında olunca kafam karıştı. Bu arada belirtmeyi unuttum kaplumbağamın kabuk araları açıldı kabuk değiştirecek sanırım. Ve kaplumbağamın kabuk boyu 3cm. Sadece renk açılması sorunu var başka bir sorunu yok şu an.
mailto:/2v2uryv.jpg
İşaretlediğim yerlerin tam uçlarında açık yeşillenme var. Küçük bi kısımda yani.
Kabuğun sivri yerinde olması büyüme lekesi ama yan tarafında olunca kafam karıştı. Bu arada belirtmeyi unuttum kaplumbağamın kabuk araları açıldı kabuk değiştirecek sanırım. Ve kaplumbağamın kabuk boyu 3cm. Sadece renk açılması sorunu var başka bir sorunu yok şu an.