Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk altında pembelik nasıl oluyor ?

flora11

SKF Delisi
kabuk altında pembelik nasıl oluyor fotoğraf koyabilir misiniz ? kaplumbağamın sanki biraz pembelik var ama emin olamıyorum pembelik ortada değil kenarlarda 2 kaplumbağamda var biri 4 cmlik yan yüzen diğeri akvaryumdan kaçan 7 cmlik bide akvaryumdan kaçan kurt alanı alçakttığım halde kendi boyunun 2 katı yerden yine atlamış bende kuru alanın üstüne streç film çektim sorun olur mu ?
teşekkürler

Cvp: kabuk altında pembelik nasıl oluyor ?

kaplumbağa orada bulunan herhangibir şey üstüne basarak çıkıyordur.taş, kablo, vantuz olur. düz camdan çıkamaz. en azından kafasını aşırtamıyorsa. fotoğraflar ilgili konularda var şimdi üşeniyorum bulmaya pembelik soğuktan olacağı gibi büyümeyede işaret olabilir kılcal damarların etkisi. genelde kenarlarda olur.

Geri