Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!aliyildirim' Alıntı:Emre abi, ben şu jeli 5-6 günde bir kabuklarına sürüyorum
Bu marka sizce iyi midir önerir misiniz? Bide devit-3 damla aldım ben iki kaplumbağamda damlalı damlalı yediler yemi geri itmediler Ben onları haftada 1 kez 1 damla ağızlarına girecek şekilde kullanacağım değil mi?
murat yazıcı' Alıntı:tortucal diye bir ürün kulanıyorum ben . 7tl ye aldım istanbuldan. içinde kalsiyum ve vitamin d3 vitamin takviyesi. siteye yazdım ve iyi bir ürün dediler. şahsen bende çok memnunum herkeze de öneririm. bu da yeme damlatılarak veriliyor. haftada birkez yeme damlatıp verilmesi yeterlidir diyor üstünde. ( eğer istenirse de bir miktar suya damlatılabilinir yazıyor) jel i bende ilk aldığımda hevesle kulandım ama zararlı olduğunu öğrenince hemen kaldırıp atdım. benim kaplumbağlarımında sizin dediğiniz gibi yumuşama vardı. bu üründen sonra gözle görülür şekilde sertleşme oldu.
bu arada yanlış okumuşum haftada 3 kere deniyor ama ben 2kez kulanıyorum tam adı BİYO TORTUCAL