Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuk boylari

asi kız

Bordo Bereli
mailto:/69lLRv.jpg
mailto:/8M97n7.jpg
mailto:/V0g1pZ.jpg kabuk boylari iyimi abi?yemlemede degisiklik yapmam gerekirmi?

Kusura bakma abi resimler biraz yamuk oldu????

Boyları ortalama 0.5-1 civarı uzuyorsa normaldir. Büyüyen hayvanda hastalık sorunu olmaz. 10 cm kabuk boyu sonrası erkeklerin boy uzaması yavaşlar.

Cvp: Kabuk boylari

Abi digerleri buyuyor ama erkek digerlerinin yaninda kucucuk kaldi resmen.

Hemen hemen dedigin gibi oluyor abi.ama erkek 3-4ayda bir bi-iki santim anca atiyor????

Dişiler cinsel gelişim sonrası erkeklere nazaran daha hızlı büyürler. Vücut olarakta iri yapılıdırlar. Kaplumbağalarda heybetli olan dişidir.

Abi acgun sayisi 1gun mu devamli? Acgun sayisini artirmaya gerek varmi?

Anladim abi tesekkur ederim.bi sorum daha olcakdi.bu rampadaki halikaydirmazi istisnasiz hergun suya indiriyorlar abi ne yapabilirim?bantladim tirnaklarini gecirip indirdiler,akvaryum silikonu ile yapistirdim isirip indirdiler,japon yapistiricinada ayni sekilde isirarak tutup indirdiler.neyle sabitleyebilirim?yardimci olursan sevinirim.bu arada kurualanimiz saklama kabindan rampada

Benim kuru alandaki paspastan alıp kullan. Tek parça rampayı da kaplayacak biçimde kes. Konu kuru alan bölümünde öne çıkan konularda.

Abi peki o paspas yapisiyormu?yani indirmezler dimi yine?

Rampada dahil tek kalıp keseceksin. Kuru alanın rampa kanadındaki yan camlar kaymasını önler.

Anladim abi ama soyle bi sikinti var benim rampa plastik????
mailto:/4PLXQL.jpg onun icin israrla sordum????

Sorun değil tabanla rampayı tek parça tam kalıp kesip koy. Uzunluğunu ölç ona göre al. Eni 80'lik ve 60'lık paspaslar var.

Abi peki bu halikaydirmazin sert halimi?yani doku olarak senin kurualani anneme gosterdim bundan istiom dedim plastik paspas dedim ama tam anlamadi?

Serttir. Bunu rulo halinde satıyorlar. Bir kaç rengi var. Gimatta satılıyor. Yada muşamba tarzı satılan yerlere bak. Koçtaşta pahalıya satıyorlar. Ulusta da halin aşağısında cami var onun yanında satılıyordu diye hatırlıyorum. Ama yakında koçtaş varsa oradan alabilirsin yol parası aynı hesaba gelir. Bunun birde tel şehriye gibi olanı var sakın ondan alma.

Abi burda gimsada şimarikda japonpazarinda satiliyor o dediklerinden ...ordâ bulurum insallah...

Geri