Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk boyu problemi

ismailkocaali

Bronz 4 Üye
merhablar iyi günler 2 kaplumbağam var bakalı 1ay 1 hafta oluyor 2 side kırmızı yanak 1 tanesi 3.5 cm aldığımdaydı dieri ise 4 cm di aradan 1ay 1 hafta gecti ama 4 cm olanın boyu 5.5 cm oldu dierinin ise hala 3.5 sebebi nedir acaba

Büyük olanın büyümesi iyi. Diğeri hasta değil miydi ? Hastalık olan hayvanlarda boy uzaması durur ve tüm enerjiyi hastalığa yönlendirirler. Bu sebeple boy uzaması sağlıklı olduğunu işaret eder. Hayvan iyileştiğinde boy uzaması tekrar başlar.

Cvp: kabuk boyu problemi

cem bey 1 haftalığına arkdaşıma vermiştim ikisini dün aldım şuanda yine yemek yememe problemi cıktı vermeden önce iyileşmişti verdim yemek yememe problemi oldu yine vitamin olayını tekrarlıyayımmı acaba ne yapayım

Vitamin verebilirsin. Bu üşütme yada ortam değişikliğine bağlı olabilir. Hayvanlar seni yabancılamış olabilir. Yetişkinler ortalama 40 günde unutur yavrularda bu süre daha kısadır. başkası bizim gibi titiz bakamaz. Bu birkaç gün içinde iştah yerine gelmez ise antibiyotik öneririm.

Cvp: kabuk boyu problemi

saolun cem bey yine vitamini daha önce konuştuğumuz gibi ağzına ruj sürer gibi uygulayacağım.

Yeme başladığının ertesi sabahı doğrudan stick yeme damlatıp ilk yem olarak ver sonrasında normal düzene geçersin.

Geri