Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk mantarı

Forumda art arda konu acmak kurallara aykiridir
Teshisi kim koydu ? Fotograf ekleyin lutfen

Meb beni tanidinmi abi beni atmisdiniz lutven tekrar atmayın cezamı çektim tesisi ben koydum bu konuda çok araştırma yaptım

Neden kimse bana yardım etmiyo

Kaplumbağanın o bölgesinin resmini çekip gönder. Bakalım durum nedir.

Sonra resim gönderebilirsin. Şimdilik ıslak diş fırçasına tuz döküp iki dakika kadar kabuğu yavaşça ovala. Bunu 3 gün boyunca günde bir defa yap. Akvaryumun suyunu değiş. Metilen mavisi alıp suyuna iki damla damlat. Akvaryum hacmin nedir ? Yani su oranı ne kadar ? Akvaryumdan gereksiz olan şeyleri çıkar. Tabanda kabuk veya taş gibi bir şey varsa.

İyi kötü bir akvaryum edin. O kapta ise her gün bir damla metilen damlat.

Cvp: kabuk mantarı

O kapta hayvan bakilmaz bu hastalikta kabuk kurumali ornegin yani isitma lambasi gerekli ayrica siz kirece mantar diyorda olabilirsiniz bu konuyu okuyun ve uygun sartlari saglayin
mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu--10252.html

Yukarda yazdım. Bir damla fazla damlatma. Alkol bazlıdır hayvana iyi gelmez.

O bölgenin yakın resmini gönder. Hayvana dokunduğunda elini bol sabunla yıka veya daha iyisi beybi marka ameliyat eldiveni alıp kullan.

Cvp: kabuk mantarı

O kapta ne metilen mavisi olur nede hayvan bakilir...

Şey üzerinde sadice balıklar için olduğu yazıyı ve başka hiçbir canlida kullanilmazmis

Onun için düşük oranlı kullanıyoruz. O kapta bir damla dahi ağır gelir. Şu akvaryum işini en kısa zamanda hallet. O kapta hayvan gelişemez ve bünyesi zayıf olur. İyileşmesi için akvaryum yanında gerekli ekipmanları da almalısın.

Geri