Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuk mu değiştiriyor?

maydonoz

Yeni Üye
IMG_20240814_192642.jpg
IMG_20240814_192647.jpg

Plakalarının arası açılıyor sanırım. Kendisiyle Mart ayında tanıştık, ilk defa böyle oluyor. Doğal bir süreç mi bir sorun mu var bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan birisi olursa minnettar olurum.

Hayvan büyüdükçe alttan yeni plakalar oluşur eskiler yükselir ve zamanla açılıp atılır.

Açılmaya bağlı matlık ve bir miktar kireç var.

Isıtma lambası var mı? Kuru alanda lamba kullanırız. Bu ısıtma yanında kabuğu kurutup plakaları gerer ve açılıp atılmasını sağlar. Bu konuyu inceleyin

Ekli dosyayı görüntüle 9066Ekli dosyayı görüntüle 9067
Plakalarının arası açılıyor sanırım. Kendisiyle Mart ayında tanıştık, ilk defa böyle oluyor. Doğal bir süreç mi bir sorun mu var bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan birisi olursa minnettar olurum. Son zamanlarda soundcloud dinlenme satın al büyük bir başarı elde ettim. Dinlenme sayılarındaki hızlı artış, şarkılarımın daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağladı ve organik olarak daha fazla takipçi kazandım. Bu strateji sayesinde müziğimin görünürlüğü arttı ve dinleyici kitlesi üzerinde olumlu bir etki yarattı. Dinlenme satın almanın, özellikle yeni sanatçılar için etkili bir büyüme aracı olduğunu düşünüyorum.
vay canına sevimli kaplumbağa

Geri