arkadaşlar 2 adet su kaplumbağam var 2sinide farklı yerlerden aldım birinin kabuğu daha canlı renkte diğeri daha solgun sorgun olanı nasıl daha canlı renkte yapcm yardım edin ve kabuğu solgun olan çok hareketsiz hep kuru alanda ne yapmam lasım :'(
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!XxjusticexX' Alıntı:Bende kabugunun renginin dierine göre soluk olmasınin br hastalık oldugunu düsünmüyorm.Farklı yerlerden alınmasındanda kaynaklaniyor olabilir.Kabuk temizligini yapiyorsaniz kabuk rengi sorun olmaz.
XxjusticexX' Alıntı:Ben kabuk temizligini dis fircasiyla yapiorm ayrintili bilgi icin forumu arastirabilirsiniz Demek istedigimde kaplumbaganizin kabugu temizse temizliyorsanız renginin soluk olması problem olmaz.
Soluk olmasa bile kabuk temizligi yapılmasi gerekr temizlk amacıyla renk degilMissSevda' Alıntı:Anladim, benimki soluk degil zaten o yuzden gerek yok.XxjusticexX' Alıntı:Ben kabuk temizligini dis fircasiyla yapiorm ayrintili bilgi icin forumu arastirabilirsiniz Demek istedigimde kaplumbaganizin kabugu temizse temizliyorsanız renginin soluk olması problem olmaz.
XxjusticexX' Alıntı:Soluk olmasa bile kabuk temizligi yapılmasi gerekr temizlk amacıyla renk degilMissSevda' Alıntı:Anladim, benimki soluk degil zaten o yuzden gerek yok.XxjusticexX' Alıntı:Ben kabuk temizligini dis fircasiyla yapiorm ayrintili bilgi icin forumu arastirabilirsiniz Demek istedigimde kaplumbaganizin kabugu temizse temizliyorsanız renginin soluk olması problem olmaz.
tolga748' Alıntı:arkadaşlar 2 adet su kaplumbağam var 2sinide farklı yerlerden aldım birinin kabuğu daha canlı renkte diğeri daha solgun sorgun olanı nasıl daha canlı renkte yapcm yardım edin ve kabuğu solgun olan çok hareketsiz hep kuru alanda ne yapmam lasım :'(
MissSevda' Alıntı:Korktugum sey benim elim cok serttir. Birseyleri sakin ve yavas kesinlikle yapamam. Leylanin kabugunu fircaliyim derken hayvani oldurmiyim.