Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuktaki Beyazlık

Dino

Bronz 2 Üye
kaplumbağamın kabuğunda bir süredir böyle beyazlıklar var ne yapmalıyım ölümcül mü bir şey olur mu?? ya da öbür iki kaplumbağama bulaşır mı ayırayım mı? IMG_20240830_225046.jpgIMG_20240830_225045.jpgIMG_20240830_225039.jpg

Plaka katmanı ve kireç var. Ciddi bir durum yok.

Eczaneden devit marka damla alın. Haftada bir kabuğuna 1 damla sürüp 30 dakika kuru yerde bekletin. Bu yumuşatır. Isıtma lambası gerdirip açar.

Plaka katmanı ve kireç var. Ciddi bir durum yok.

Eczaneden devit marka damla alın. Haftada bir kabuğuna 1 damla sürüp 30 dakika kuru yerde bekletin. Bu yumuşatır. Isıtma lambası gerdirip açar.
tamam evde vardı onun için almıştım gerekir diye. şimdi başlıyorum uygulamaya. ısıtma lambam yok hiç bir yerde bulamadım öneriniz falan var mı? ve öbür kaplumbağalardan ayıracak mıyım bulaşıcı mı?

Sizin kaplumbağanızda iştahsızlık , halsizlik var mı?

Bulaşıcı değil ayırmanıza gerek yok.

Isıtma lambası bulamadıysanız internetten sipariş edebilirsiniz.
Şu konuyu inceleyin :

Sizin kaplumbağanızda iştahsızlık , halsizlik var mı?

Bulaşıcı değil ayırmanıza gerek yok.

Isıtma lambası bulamadıysanız internetten sipariş edebilirsiniz.
Şu konuyu inceleyin :
iştahsızlık yok halsizlik de yok tüm gün yüzüyor yemek attığımda da koşa koşa gelip yiyor

Geri