kaan55
Bronz 5 Üye
arkadaşlar ben bu kafa boyutu olaynı tam anlayamadım sadece kafasının boyutuna göre mi vericez yoksa boynunuda mı katıcaz?
Ekli dosyayı görüntüle 7188
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Reslerde kafa büyümez pek bu yuzden yavru resler koca kafalıdır. Günde 2 öğün olacak şekilde 7 stick verin 4 sabah 3 akşam olacak şekildearkadaşlar ben bu kafa boyutu olaynı tam anlayamadım sadece kafasının boyutuna göre mi vericez yoksa boynunuda mı katıcaz?Ekli dosyayı görüntüle 7188
tamamdır sağolun cd kutusundan yapıcamKuru alan olarak o köpüğü kullanmayın ısırıp yutma ihtimali çok yüksek suya attığınız yem kopüğe giderse kesinlikle ısırıp yiyecektir
gammarus vermeyeyim mi ?Reslerde kafa büyümez pek bu yuzden yavru resler koca kafalıdır. Günde 2 öğün olacak şekilde 7 stick verin 4 sabah 3 akşam olacak şekilde
Cd kutusu ile olur ama cd kullanmayin hayvani kesebilirtamamdır sağolun cd kutusundan yapıcam
Verebilirsiniz haftada 4 gün gammarus 3 gun stick yapabilirsiniz gammarus verirken 1 2 tane fazla verin gunde toplamda 10 gammarus gibi. Haftada bir stick yeme 1 damla vitamin damlatip veringammarus vermeyeyim mi ?
4 bucuk santım. şuanlık lotus food kaplumbaga yemi kullanıyorum 5 gun içerisinde sera raffy p alıcamHayvanın kabuk boyu kaç cm?
Stick yem ne marka?
Ölçüde kafatası çapı kadar baz alıyoruz. Boynunu katmayın.
O strafor olmaz. Taneli hayvan yutarsa büyük sorun çıkar. Hayvan ufak cerrahi müdahale de olmaz. Midesinde kalır.
CD kabı birkaç aylık bir süreç için olur. Petshoplarda çengelli vantuz satılıyor.
Bu konuda kuru alan örnekleri var.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır?
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...sukaplumbagasi.com
raffy p almayayım mı?Stick yemde jbl rugil, tropical axolotl, tetra reptomin baby yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alın.
Gammarusta sera, tropical, tetra veya dajana markalardan birini alın. Sabahları stick yem akşamları gammarus verin.
Yemi alın ona göre ölçüyü hesaplayalım. Yemlerin boyutu farklıdır.
tetra reptomin babye ve diger dediklerinize baktım fakat stokta değiller.onun yerine tetra reptomin alsam yiyebilir mi veya başka önerdiğiniz bir yem varmı? ve kuru alanı saklama kabından yapsam olurmu akvaryumun üstüne koyucam ve rampa koyucamHayır, Raffy P'yi natural adıyla çıkardıklarından beri her hayvan yemiyor. Üstelik hem pahalı hemde bu yemler ufak boyutlu. Yemesi kolay olur.
Sera raffy p ve tropical biorept w alın ağırlıklı olarak seradan verin haftada 1 2 kere tropical verebilirsiniz. Yemleri atakan petshoptan kovadan bölme olacak şekilde alırsanız çok daha ucuza gelir. Bu site dışında bir yerden açık yem almayın sadece kovadan bölme olanlar.tetra reptomin babye ve diger dediklerinize baktım fakat stokta değiller.onun yerine tetra reptomin alsam yiyebilir mi veya başka önerdiğiniz bir yem varmı? ve kuru alanı saklama kabından yapsam olurmu akvaryumun üstüne koyucam ve rampa koyucam
cem bey sera raffy p almayın dedi onun yerine tetra reptomin alsam nasıl olur ama hayvan 4 buçuk santim baby olanını bulamadım.Sera raffy p ve tropical biorept w alın ağırlıklı olarak seradan verin haftada 1 2 kere tropical verebilirsiniz. Yemleri atakan petshoptan kovadan bölme olacak şekilde alırsanız çok daha ucuza gelir. Bu site dışında bir yerden açık yem almayın sadece kovadan bölme olanlar.
Aynı kaplumbaga icin yazıyorum reptomini ufalayıp versem olurmuKuru alan kaptan da olur.
Reptomin kan kurdu biçiminde iri yemdir.
Supreme young ölçü olarak ufak ama bazı hayvanlar Raffy P gibi yemiyor. Yalnız lotus yemi yiyor ise her iki yemi yeme ihtimali yüksek. Yalnız RaffyP alırsanız maket bıçağı ile ikiye kesin ufalsın.
Piyasada yem kalmadı ne yapacağız bilemiyorum artık. Kötü saman gibi yemlere düşeceğiz sonunda.