Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kafa Hacmi

anıl bey

Bronz 5 Üye
Herkeze Merhaba yapılan bir kaç yorum ve yazı gördüm merak ettim yem verirken kafa hacmi kadar verilicek yada verilebilir olayı neye göre belirleniyor şayet benim hayvanlarım aşırı doyumsuz dediğiniz şekilde 3 5 o gun artık neyle besliceksem karides olur vb atıyorum 5 tane yiyorlar yemeleri bittikten sonra camın bulundugum tarafına doğru yüzüp ellerini dayıyorlar ve ağızlarını acıp ver ver gibi haraket yapıyorlar buda beni cezbediyor veriyorum verdikce veriyorum o 5 oluyor 15 ama o 15 i yediklerinde tekrar aynı haraketleri yapmıyorlar doydugunu o şekilde anlıyorum ve vermiyorum muhtemelen benim alexandır ile mia da obezdir o.o

Bu hayvanlar kış uykusuna yatan grup hayvanlardan oldukları için yağ depolama meyili ile sürekli yeme isteği duyar. Biz gereken şartları sağlayamadığımız için yatırmıyoruz. Hayvan için kafa hacmi kadar ölçü yeterlidir. Bunun harici dışkılarını da yerler. 10 cm kabuk boyu sonrası haftada bir günü aç gün yaparız. Doğal ortamlarında daha uzun süre aç durabilirler. Aç kaldı diye endişelenmeye gerek yok.

Cama yapışıp dursun önemseme bunu bir süre yapar sonra hizaya girer. Eğer acitasyona kapılırsan seni kullanırlar. Sonuçta hayvan obez olur.

Cvp: Kafa Hacmi

Benimkilerde öyle, tüm gün yalvarıyorlar verme. Hem obez olurlar, hem yem yetiştiremezsin (özellikle gammarus dayanmaz) hem de aşırı yemlemeden akvaryum suyu bozulur.

Cvp: Kafa Hacmi

anıl bey' Alıntı:
Herkeze Merhaba yapılan bir kaç yorum ve yazı gördüm merak ettim yem verirken kafa hacmi kadar verilicek yada verilebilir olayı neye göre belirleniyor şayet benim hayvanlarım aşırı doyumsuz dediğiniz şekilde 3 5 o gun artık neyle besliceksem karides olur vb atıyorum 5 tane yiyorlar yemeleri bittikten sonra camın bulundugum tarafına doğru yüzüp ellerini dayıyorlar ve ağızlarını acıp ver ver gibi haraket yapıyorlar buda beni cezbediyor veriyorum verdikce veriyorum o 5 oluyor 15 ama o 15 i yediklerinde tekrar aynı haraketleri yapmıyorlar doydugunu o şekilde anlıyorum ve vermiyorum muhtemelen benim alexandır ile mia da obezdir o.o

Benim Tost tam 1 ay aç oturmuştu. Kesinlikle ajitasyonlarına yüz verme. Ben taze yemden tekrar kuru yeme alıştırana kadar göbeğim çatlamıştı.

mailto:/forum/konu-kaliteli-yemleri-yemiyorlar.html?highlight=kaliteli+yemleri

Geri