Ağustos' Alıntı:
Berk hayvan saplenmek yerine elindeki akvaryumı 250 300 litre yaparsan hayvanları doğaya salmak zorunda kalmazsın.. Şimdi sana hayvan verecek olan insan ilerde doğaya bırakılmasını istemez
6 yıl ben o kaplumbağalara baktım. Ve arttık huzursuzlanmaya abşladıalr. sadece akvryum değil sorun üreyemiyorlardı bir sürü sıkıntıları vardı. Doğaya saldığım yer de çok uygun bir ekosistem. Evde ölümlerini bekleyemem! mutsuzdular ifadelerinden ve davranışlarından belliydi. Kusura bakmayın onlraa bir şans verdim. Evet doğada kopuktular ama normalde de zaten çok rekabetçiler...
Matt' Alıntı:
İnsanlar ne kadar bencil ve umursamaz. Kaplumbağayı doğaya salmış şimdi yenisini istiyor, onlar da büyüyünce tabi tatlılıkları gideceği için sıkılıp yine doğaya salacak.
Saldıktan sonra kaplumbağanın ne olacağı bir yana, doğaya zarar veriyor senin gibi bilinçsiz çocuklar. Ait olmadığı bir coğrafyada, beslenerek canlı türlerini yok eder bunlar.
Tatlılıkları gidince? Sen ne sanıyorsun beni? Bunu hakaret olrak kabul ediyorum!!! Hayvanalrı tatlılıkları için almadım ben onalrı sevdiğim için adlım! 6 yıl baktım bir 6 yıl daha da bakarım ama huzursuzlaştılar artık mutlu değillerdi bir ans verdm onlara. En azından geniş bir ekosistmede yaz ayını rahat geçirirler.