Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa 1 gündür hareketsiz hiç tepki vermiyor ne yapmam lazım !??

yardak

Yeni Üye
Merhaba bir hafta önce kaplumbağa aldık aldigimiz günden beri hic yemek yemedi dün akşamdan itibaren de hareket etmemeye başladı kafası öne doğru sarkar gibi duruyor ne yapmam lazım ( bugün kaplumbağayı aldığımız yere götürdüm ölmemiş yaşıyor dedi suyunu ısıtın kendinisine gelmesini bekleyin dedi bende tam emin olamadığım için buraya yazdım)

Merhaba bir hafta önce kaplumbağa aldık aldigimiz günden beri hic yemek yemedi dün akşamdan itibaren de hareket etmemeye başladı kafası öne doğru sarkar gibi duruyor ne yapmam lazım ( bugün kaplumbağayı aldığımız yere götürdüm ölmemiş yaşıyor dedi suyunu ısıtın kendinisine gelmesini bekleyin dedi bende tam emin olamadığım için buraya yazdım)
Isıtıcı ve uygun akvaryumu varmı

Foruma hoşgeldiniz.

Akvaryuma su ısıtıcı ve ısıtma lambası alın. Metabolizmasını canlandırır. Su 28 kuru alan ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlarız.

Eczaneden gentagut göz damlası alın. Hayvanın kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

Lamba konusunda burada bilgi verdim.

Geri