anil.gulgun
Yeni Üye
Merhabalar,
Kızım için kaplumbağa satın aldım. Aklıma takılan konular hakkında yardımlarınızı rica ederim. Biraz dolaştım fakat sorularımın hepsini yanıt bulamadım.
Petshopta en büyük kaplumbağa yaşam alanı buydu. Sizce yeterli mi ?
İçerisinde bulunan taşları kullanmalı mıyım? Yada kum mu kullanmalıyım?
Yaşam standartlarının sağlaması adına derinliği ne kadar olmalı? Kuru alan sulu alan eşit orantida mı yoksa sulu alan daha fazla mi olmalı?
Kaplumbağa dan kaplumbağa değişir illaki ama günde ne kadar sulu ne kadar Kuru alanda zaman geçirmesi gerekir?
Yemini suyun içine mi kuru alana mi bırakırsam daha rahat beslenir ?
En önemli sorunum ısıtıcı ve filtre. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa link paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Kızım için kaplumbağa satın aldım. Aklıma takılan konular hakkında yardımlarınızı rica ederim. Biraz dolaştım fakat sorularımın hepsini yanıt bulamadım.
Petshopta en büyük kaplumbağa yaşam alanı buydu. Sizce yeterli mi ?
İçerisinde bulunan taşları kullanmalı mıyım? Yada kum mu kullanmalıyım?
Yaşam standartlarının sağlaması adına derinliği ne kadar olmalı? Kuru alan sulu alan eşit orantida mı yoksa sulu alan daha fazla mi olmalı?
Kaplumbağa dan kaplumbağa değişir illaki ama günde ne kadar sulu ne kadar Kuru alanda zaman geçirmesi gerekir?
Yemini suyun içine mi kuru alana mi bırakırsam daha rahat beslenir ?
En önemli sorunum ısıtıcı ve filtre. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa link paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.