Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa eğitimi

dostumkaplum

Bronz 5 Üye
Çoğu arkadaşımız kaplumbağaların eğitilemeyeceğini ve evcil hayvan olmadığını düşünüyor.Ancak ben kendi arkadaşımı kaplumbağasına çeşitli numaralar yaptırırken gördüm şimdi söyleyin BARUTU eğitmem için ne yapmam gerekiyor :ff::ff::ff:

Cvp: KAPLUMBAĞA EĞİTİMİ

bu durumda arkadaşına soracaksın eray. biz mümkün olduğunca hayvanı bulunduğu ortamda rahatsız etmeme taraftarıyız.

Çeşitli numaralar derken nasıl numaralardan bahsediyorsun? Ben bu hayvanın numara yapabileceğini sanmıyorum sirk canlısı değil sonuçta :) sirkte yaşayan hayvanlar zaten eziyet görerek numara yapıyor. Açıkcası bahsettiğin numaralar ne oyunu merak ettim.

Cem abi güzel demiş, hayvan zaten sosyal değil bırak akvaryumda istediğini yapsın.

yaptığı numaralar kendi etrafında dönme ters dönüp tekrar düz olma gibi

kendi etrafında dönmesi sanırım siz etrafında toplandığınız için oluyordur. ters dönüp geri düzelmeyi bilemiyorum bunu kendiliğinden siz komut vermeden ve hiç müdahele etmedenmi yapıyor?

eray, bunların eğitimle alakası yoktur. suda elden yem verirkende bunların hepsini yapar. elden besleme sonucu hayvan bir süre sonra elini yaklaştırdığında iç güdüsel olarak takip eder. arkadaşın su dışında bunu yapmamalı yüzeyden kapacağı mikroplar hastalanmasına neden olur.

ters dönüp tekrar düz olmayı komutla su dışında ve yemsiz yapıyor etrafında dönmeyi ise serçe parmağı takip ederkek ayrıca nereye parmağını şıklartırsan oraya gidiyor

RE: KAPLUMBAĞA EĞİTİMİ

Hayvani zorlama. Sirtrese filan girer :(

Parmağı tabiki takip eder ama kuru alanda komutla ters dönmesi hiç inandırıcı değil hatta tamamen hayal ürünü. Sözde eğitim verecem diye hayvanları soytarılık yaptırmaya zorlamayın. Bu eziyetten başka bişey değil.

dönmeyi falan tüm kaplumbağalar yapar seni arkadaşın kandırmış

Cvp: kaplumbağa eğitimi

LaW`a katılıyorum. Hayvanı bunları yapmaya zorlarsan zamanla senden soğuyacaktır.

Cvp: kaplumbağa eğitimi

kaplumbağa ya bu ne yapamsını bekliyorsun ki :) suya atlarken 2li burgu falan mı yaptıracaksın Allah aşkına

elinden yem yedigi icin her zaman elini takip eder bu icgudusel.. arkadasin seni kandirmis

Geri