Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa firarı

alicanciflik76

Bronz 5 Üye
bizim hayrettin akvaryumdan kaçmış bizde arıyorduk çok korkmuştum bide baktım ki koltuğun üstünde geziniyor şok oldum daha yavru oraya nasıl çıkar diye düşünüyorum , bu kaplumbağalar bu kadar mı yetenekli

Cvp: Kaplumbağa firarı

koltuk üstünde yere sarkan örtü varsa tırnaklarını takıp çıkabilirler. iyiki görüp üstüne oturmamışsınız.

Bennimm akvaryumu kuuru alanii iyice ustte kenarlari da cd kabi ile kapatmistim kacmasinlar diyee cd kapini devirip cikkmiss leo. Ariyorumm ariyorumm yook en son koltugun ayaginin oraya gizlenmiss halde bulldum. Hemenn cd kabindann yappmiss olldgum korumaligii dahaa guvenli deviremickkleri hale getirdim:)

cd kabı şeffaf ise arkalarını gördükleri için gitmeye çalışıyorlar. ben yazın mukavva ile çevrelemiştim. gözükmediği için akıllarına bile gelmedi. yoksa parçalarlardı.

Evettt amaa bu kez bayağı iyi onlem aldim:) arka görünsün diye bilerek yaptim aslinda etrafi izlesinler diye:)

alicanciflik76' Alıntı:
bizim hayrettin akvaryumdan kaçmış bizde arıyorduk çok korkmuştum bide baktım ki koltuğun üstünde geziniyor şok oldum daha yavru oraya nasıl çıkar diye düşünüyorum , bu kaplumbağalar bu kadar mı yetenekli

Geçmiş olsun. Kaçtığı yeri tespit yada tahmin edip önlem almak gerekir. Su seviyesi buna sebepse düşürmek gerekir.

benimde çok küçükken kaplumbağalarım vardı, birisi firar etmişti. bir gün boyunca aradım taradım yok. ertesi gün kedimi gördüm yeşil bir şeyle oynuyordu. o olduğunu anladım hemen aldım allahtan ölmemişti :D

Geri