Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu kaplumbağalar daha 2 aylık ve suyunda beyaz beyaz leke gibi şeyler yüzüyor bunlar büyük küçük oluyor 2 veya 3 gün önce başladı derisinin dökülmeye başladığından şüpheleniyorum ayrıca böyleyse hastalık omasından korkuyorum ne yapmalıyım
Şu kaplumbağalar daha 2 aylık ve suyunda beyaz beyaz leke gibi şeyler yüzüyor bunlar büyük küçük oluyor 2 veya 3 gün önce başladı derisinin dökülmeye başladığından şüpheleniyorum ayrıca böyleyse hastalık omasından korkuyorum ne yapmalıyım
Merhaba onlar agzından cıkıyor, akciğer enfeksyonu olabilir, bence ortamını burada paylasın ve belirtilerini kontrol edin. Suda rahat yüzememe sürekli kuru alanda durma iştahsızlık hareketsizlik varsa tedavi olmalı