Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa için " uva " mı "ısıtıcı lamba" mı ?

mertcanerdinc

Taç 2 Üye
Arkadaşlar uva ve ısıtıcı lamba için sizden yardım istiyorum .
Su kaplumbağaları için hangi hangi lambalar uygun ?

Cvp: Uva ve ısıtıcı lamba

Mertcan,

bak burada detaylı yazıyor. mailto:/forum/Konu-aydinlatma-hakkinda-hersey-isitma-lambalari-ve-uv-lambalar.html

bende yeni temin ettim buradaki arkadaşlar sağolsun yardımıyla. İstanbul da (ankara vb büyük şehirrlerdede var ) yaşıyorsan bauhaus da ecolite 52 w halosoft ampuller var 4.75 TL mailto:/ecol.jpg bunu ısıtıcı lamba olarak kullanabilirsin. 15 cm uzaklıktan yansıtarak. uvb lambayıda mailto:/download/high_res/products/images/PT2187_Repti_Glo_50_Compact_Set.jpg bu en iyisi olduğunu biliyorum ama bu aralar zor bulunuyor. Şahsen bende bulamadım ve emre abinin yöndirmesi ile aynı işlevi gören;

bu uvb
mailto:/evcil-hayva...w-87471369
buda lamba
mailto:/ofis-kirtas...b-89816825

bu ikisini aldım bugünde elime geçti. Sende temin edebilirsin buradan.

Çok saol

ama gitti gidiyor sayfaları bulunamadı diyo

Bak bo konuda 1.sayfada flora11 in yazısında benim verdiğim linkler var açılıyor. oradan bakabilirsin. Benimkiler niye açılmadı bilmiyorum

bumble bee' Alıntı:
Bak bo konuda 1.sayfada flora11 in yazısında benim verdiğim linkler var açılıyor. oradan bakabilirsin. Benimkiler niye açılmadı bilmiyorum

pardon linki vermemişim :D mailto:/forum/Konu-kaplumbagamin-kabuk-sorunu.html

gittigidiyorda belli bir miktar ürün satışı oluyor. tamamı satılınca bitiyor. elini çabuk tut. bu tür ürünler en hesaplı burada satılıyor.

RE: Uva ve ısıtıcı lamba

Bence en iyi kombinasyon uvb ve uva içerikli ampul ile ucuza satılan soft ısıtma ampulü. Böylece uvb olduğu gibi soft ampulün patlamasıda cebe dokunmuyor. Uva içerikli soft ampuller zaten 15-30 tl arasında.

Geri