Arkadaslar kardesım hayvanat bahcesının orda calısıyor mesai saatinde bir çift gelmıs erzuruma tayinleri cıktıgını soleyerek 3 yıldır falan besledıkleır kaplumbagalarını bırakmak ıstedıkelırnı solemıs kardesımde biz alamayız yonetımle konsun falan demısler onlarda bayagı bı dıl dokmusler eve getırdı mailto:/photos/46/83/02/big_110468302k4f.jpg bu akvaryumun aynısı sadce ıcnde bı kac tane tas vardı beyaz nese ben guzelce eskı akvaryumumdan kalan tas ve kum kydum bırseyler yaptım tabı bırde yesıl bı fıltre vardı kırılmıs ama posetle falan sıkıstırdım yaptım bırseyler iilk geldıgınde biraz yabancılık cektı marul falan attım yemedı ılk gun yem falan aldık alısmaya basladı şeftalı marul hatta tavuk bıle yedi akvaryuma yanasınca cıldırıyor devamlı yem istiyor gunde veya 2 gunde 1 buyuk kocam bı legen var onun ıcne koyup guneslenmeye cıkartıyorum bugunde aynısı yapım dedım hıc korkmuyor benden elıme alıyorum eller kafalar klaklar dısarda bazen cırpınıyor tabı kabugununun altındna ve ustunden tutarak alıyorum aldım elıme 5-6 metre ilerıye goturuyorum sonra bırakıcam tam legene işaret parmagımın eklem yerini ısırdı ve kanıyor suan alt ve ust olarak acıldı can havli ile legene dustu hastalık kaparmıyım acaba ve neden boyle aptal bır davranıs yaptı kaplumbagının kabugu 10cm falan buyuklugunu tahmın edın goruslerınız beklıyorum