Merhaba 3 yaşında olduğunu düşündüğüm 7 cm boylarında kabuğa sahip erkek bir kaplumbağam var. Kendisi bana üç ay önce geldi çok küçük bir cam kapta bakılıyordu. Henüz bütçe ayıramadığım için akvaryum ve ışık ayarlayamadım. Gıda için olan salınım yapmayan plastik bir legende (leğen sayılmaz aslında) bakıyorum kuru alanı var yüzecek yeterli alanı da var ( kuru alanı dışa doğru inşa ettim.) Şimdilik bulunduğu kadar suyu güzelce temizleyen kaliteli bi iç filtrem de var. Burada okuduklarımdan endişelendim elimden geldiğince etrafını kuru alanı sıcak tutmaya çalışıyorum normal bir ampulle ışık veriyorum keyifli gözüküyor. Sera, grammarus yemler söyledim, uvb lambayı ali expressten soyledigim için nisanda gelecek izmirde yaşıyorum hava güzel evin ici zaten sıcak zamanla ekipmanla ilgili sizlere de sorular soracağım yalnız şu anki sorum şu bu plastik kabın içine 50 w bir ısıtıcım var onu yatay şekilde koysam kaba ya da kaplumbağaya zarar verir mi? (Plastik kap dediğim youtube da sizin de paylaştığınız birkaç ay bununla idare edilebilir dediginiz gıda kapları)