seyma1905
Yeni Üye
Peki biz dökülmeye başlayan kabukları ellersek bi zararı olurmu lütfen söyleyinKabuk degistiryor. Sz ellemeyin dokulen kabuklari. Kabuk degimi iyi biseydir.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Peki biz dökülmeye başlayan kabukları ellersek bi zararı olurmu lütfen söyleyinKabuk degistiryor. Sz ellemeyin dokulen kabuklari. Kabuk degimi iyi biseydir.
Akvaryum ölçüleri nedir?Peki biz dökülmeye başlayan kabukları ellersek bi zararı olurmu lütfen söyleyin
Akvaryum ölçüleri nedir?
Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Kullandığınız bütün ekipman ve takviyelerin görselini atın.
Akvaryumun ve hayvanın görselini atın.
Yardımcı olabilmemiz için soruları cevaplayın.
Şuan kaplumbağa yanımda değil kaplumbağa havuzunda besliyorum ısıtıcı ve lamba yok
Öncelikli olan geniş yüzme alanı ve ısıtıcı ekipmanlar.Şuan kaplumbağa yanımda değil kaplumbağa havuzunda besliyorum ısıtıcı ve lamba yok
Bu kabın ismi ölüm kabı bu şekilde olmaz.
Akvaryum mu almam gerekir pekiÖncelikli olan geniş yüzme alanı ve ısıtıcı ekipmanlar.
Hayvan yavru ise kabuğunu ellemeyin fakat ekipmanları almazsanız o hayvan zaten yaşamaz. Hasta şekilde aci çekerek ölür.
Lutfen yeni konu açın. Yuva ve ekipmanlar hakkında yardımcı olalım.
Musaitliğiniz olunca eksik bıraktığınız soruları cevaplayın.
Evet ama hazırı yok lutfen yeni konu açın ve eksik bıraktığınız sorulari da cevaplayin.Akvaryum mu almam gerekir peki
Lütfen söyleyinEvet ama hazırı yok lutfen yeni konu açın ve eksik bıraktığınız sorulari da cevaplayin.
Bütçenize gore en iyi yuva yapma seçeneklerini ve en uygun ekipmanları söyleyeceğim.
Tamam lutfen yeni konu açın oradan ilerleyelim.Lütfen söyleyin
Yem in fotosu galerimde yok ama ss alıp atimTamam lutfen yeni konu açın oradan ilerleyelim.
Kullandığınız yemlerin ve varsa takviyelerin fotoğrafını atar mısınız.
Damla bitti yenisini almadım içeriğine de bakmadım aslında aldığım yer alabilirsiniz dediğindenYem alt kalite ama yiyorsa şuanlık verin. Bitince farklı yem önerelim.
Vitamin damlanın içeriği yazar kutusunda veya şisede onu atar mısınız.
Sadece vitamin damla var zararlı kabuk jellerinden yok değil mi? Kabuk jelleri zarar veriyor. Vitamin damlanında icerigini atın uygun kullanımını soyleyelim.
Tamam yeni konu açmayacaksınız.Damla bitti yenisini almadım içeriğine de bakmadım aslında aldığım yer alabilirsiniz dediğinden
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
![]()
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Şimdilik bu bilgiler yol gosterici olacaktır.
Kafa karışıklığı olmaması için temel ve şart
Rica ederim lütfen uygulayın hayvanı ölüm kabından kurtarınTeşekk