Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa malzemeleri ve ucreti

damla

Bronz 5 Üye
Bir kaplumbağa ve malzemeleri neler en uygun ne kadara nerden alirim ogrenciyim ona gore para biriktiricem sadece su an bilgi ediniyorum. Ev arkadasim kaplumbağa besliyodu ve kaybettik onu ama plastik bir kapta besliyodu yanlis oldugunu söyledigimde pek de onemsemedi . Sonu onun gibi olmamasi icin bana neler gerekli oldugunu soyleyebilir misiniz ? :)

RE: Kaplunbag malzemeleri ve ucreti

ankarada isen tüm ekipmanları satayım sana

İstanbul dayim ekipmanlarini nerde ne kullanilcagini ogrendim bir fiyatlari kaldi :)

Keske ankarada olsaydınız cünkü tüm seti kaplumbağalarım ile birlikte cok ucuz fiyatdan veriyorum.
sıfırdan alcaksanız biraz pahalı olur sizin için cünkü bende öğrenciyim biliyorum o durumu :)

Malesefki Ankara da degildim hic bu kadar Ankarada olmak istememistim :) İyi bir birikim yapmam gerekiyor anlasilan :)

Kısmet artık ne yapalım :)
Aynen masraflı hayvanlar önceden herşeyi hazır etmek lazım. üniversitedesiniz sanırım bide, biraz sıkntılı olur bütce acısından ama gerçekten değiyor yani onların o şirinliklerine :)

Arkadaslarimla konusurken kaplumbaga alicam dedigimde bir garip bakiyolar one falan alma sevimsiz diyorlarda onlar bilmiyolar iste :)

Evet gerçekten bilmiyolar, mesela ben almadan önce evdekilere diyodum herkes karsı cıkmıstı aldıktan sonra başından ayrılmıyolar, işte olduklarında arayıp soruyolar napıyolar diye :)
İlla ki biri çıkar sanırım istanbulda satan. sahibinden.com da uygun fiyata ekipman bulabilirsin bu arada

Çok tesekkurler :) Sanirim benimde öyle olcak :)

Ben teşekkür ederim aradığınızı bulmanız dileğiyle geceniz güzel olsun :)

Cvp: Kaplunbag malzemeleri ve ucreti

Almadan önce buraya tekrar yazarsaniz malzeme hakkinda bilgide alabilirsiniz

damla sahiplendirme ve alım satım bölümlerine bak. uygun ekipmanları satan arkadaşlar var. sahiplendirilmek istenen hayvanda bulabilirsen onu al. kış ayında küçük hayvanın hastalığa yakalanma olayı yüksektir.

duygu1111 istanbul da akvaryum ve tüm ekipmanları satıyor kaliteli malzemeler konuş bi istersen

İstanbulda neredesiniz.
Ve baktığınız kaplumbağa kaç adet.
Ömürlük için biraz masraflı olabilir ama derseniz ara geçiş için en azından 1 yıl gibi idare edicek kadar olsun diye ona göre de bir akvaryum + akvaryuma göre ekipman öneririz. Bunun dışında bende akvaryum ve ekipmanları satıyorum ne kadar ucret ayırdıgın ve ne dusundugunu soylersen ona gore de ekıpman onerırız.

Geri