Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa sahiplendirme İstanbul

Damlanurrr

Yeni Üye
Kaplumbağımı sahiplendirmek istiyorum işe girdiğim için bakamıyorum erkek 20 cm e yakın ısıtıcısı filtresi akvaryum hepsi dahil ama akvaryum küçük geliyor istanbulda anadolu yakasında ikamet ediyorum sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum

Ekli dosyalar

• IMG_0371.jpeg
    IMG_0371.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0372.jpeg
    IMG_0372.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0373.jpeg
    IMG_0373.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0374.jpeg
    IMG_0374.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0375.jpeg
    IMG_0375.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 5
Kaplumbağımı sahiplendirmek istiyorum işe girdiğim için bakamıyorum erkek 20 cm e yakın ısıtıcısı filtresi akvaryum hepsi dahil ama akvaryum küçük geliyor istanbulda anadolu yakasında ikamet ediyorum sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum
Akvaryum kaç litre ve lambanın linkini atarmısınız

Akvaryum kaç litre ve lambanın linkini atarmısınız
Ya şöyle diyim akvaryum balık akvaryumu dikdörtgen bide çalışıyorum ölçemedim zaten akşam mutlaka ölçerim akvaryum hayvana küçük geliyor ampül demişken ben odamda masa lambam vardı ona halojen ampül takıp kuru alana koydum linki yok yani

Ya şöyle diyim akvaryum balık akvaryumu dikdörtgen bide çalışıyorum ölçemedim zaten akşam mutlaka ölçerim akvaryum hayvana küçük geliyor ampül demişken ben odamda masa lambam vardı ona halojen ampül takıp kuru alana koydum linki yok yani
Yani uvb lamba kullanmıyomuydun hiç

Geri