Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbaga sahiplenmek istiyorum

hareketli33

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar merhaba küçük boylarda kaplumbaga sahiplenmek istiyorum akvaryumum var fazladan orada bakmayı düşünüyorum

Il kahramanmaraş söylemek şimdi aklıma geldi

Cvp: kaplumbaga sahiplenmek istiyorum

Halenur 3 tane kaplumbağan var sanırım. Onlara ömürlük her şeyi ayarlayabildin mi ?

Halenur başlangıç hevesi almaya zorlar zaman geçtikçe bıktıracak hallere dahi gelir. Bence fazlasına bulaşma her bir fazla kaplumbağa maliyeti yükseltir. Bu hayvanlar hızlı büyür. 250'lik yemler gün gelir haftalık çereze döner. O akvaryum kenarda dursun yine. Onu hastalık durumunda karantina akvaryumu veya ilerde büyüdüklerinde saldırma durumu oluşursa ayırmada kullanırsın.

Yani illah alıcam diyorsan da büyüsünler bi 10-15 cm olsunlar sonrasında bakarsın duruma göre. Olmadı satışlar artarsa bakarsın aralarından farklı cins o şekilde bakarsın. Cem abinin dediği gibi zamanı gelince çerez niyetine gidicek onlar :)

ShaF_cK' Alıntı:
Yani illah alıcam diyorsan da büyüsünler bi 10-15 cm olsunlar sonrasında bakarsın duruma göre. Olmadı satışlar artarsa bakarsın aralarından farklı cins o şekilde bakarsın. Cem abinin dediği gibi zamanı gelince çerez niyetine gidicek onlar :)

Nerdeyse 1 tanesi o kadar :)

Sarı yanaklı 1 tane istiyorum farklılık olsun diye :)

O zaman daha iyi anlaman gerek masrafı fazla olduğunu :)

Anlıyorum alırsam o zaman akvaryumu yaptırınca tüm ekipmanlar tamamlanınca alırsam alırım :)

Geri