Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbaga sahiplenmek ya da satın almak istiyorum

Barkın Erdi

Yeni Üye
Çanakkale'de yaşıyorum, Çanakkale'de umarım ulaşabilecek vardır :/ .... Petshoplarda yasaklandıgı için alamadım, eger sahiplendirmek isteyen varsa seve seve alırım bakarım(yavru ya da genç, sonuçta alışma dönemi vs. olucak) :smile: Bakım olayında da araştırma yaptım butçem de yetebilir, akvaryumu filtresi ısıtıcısı vs. ayarlarım... Haberlerinizi bekliyorum :smile:

Cvp: Kaplumbaga sahiplenmek ya da satın almak istiyorum

foruma hoş geldin barkın araştırma yaparak bu işe girişmen güzel bu konuda bakım hakkında bilgi var. buna da bakarsan iyi olur.

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu--10252.html

Butuuun bilgileri yaladım yuttum valla bugun :D ama bu yolladıgınızı da seve seve okuyacagım hemen, belki ek bilgiler de vardır, teşekkurler :smile:

Ah bi de bulabilsem bi ninja kaplumbaga, splinter usta olcam :D :D :D ( bu şakayla ban gelir ) ^^

Hoşgeldin Barkın , Çanakkale'de bir otel sahiplendirdi forumdan bir üyemize ama yaz aylarıda geldi artık otobüs ile kısa mesafelerden gönderim kolay olur . mailto:/forum/Forum-sahiplendirme.html bu başlığı takip edersen kendine uygu bulursun zaman içinde o zamana kadarda sistemi kurarsın

istanbuldan sahiplendirmeler var bayağı. oradan gelecek bir arkadaşın varsa onlar aracılığıyla alabilirsin ama istenilen şart gerekli ortamın kurulması

Hoşbulduk, teşekkurler.. Takip ediyorum, dediginiz gibi otobus olayıyla da yakın yerlerden bizzat gidip alma ihtimalim de olabilir tabiki. Artık şansıma nasıl olursa

Eğer gerçekten bakmak istiyorsan ki sadece ekipmanla olmaz kendinde zaman ayırmalsın sistemini kur derim insanlar ona göre güvenip içi rahat şekilde verebilirler..

İstanbul'dan gelcek biri yok ne yazık ki.. haziran ayında Manisa'da kısa bir sure bulunacagım, belki Manisa'da sahiplendirmek isteyen biri varsa şans olur..

Zaman ayırmaktan yana sıkıntı yok kesinlikle, Köpegim var, Çiçekler buyutuyorum, Ne hikmetse içime bir de bu istek canlandı , çunku kuçukken vardı bi kaplumbagam ama tasındıgımız için bırakmak zorunda kaldık, ona ne oldugunu da bilmiyorum şimdi ne yazık ki.. Bi de memlekette boyle sinir durumları duyunca var olanlardan birini ben de guzel bi şekilde buyutmak istiyorum...

Umarım gönlüne göre bulursun bir tane manisaya geldiğin zaman haber et ben Uşak tayım bulabilirsem burdanda veririm kaplumbağa sistem hazır olunca

Umarum bulurum.. Bugun ögrendim yasaklanma olayını da.. petshopa gittigimde bunu ögrendigim için akvaryumlara bakmıştım guzel uygun hazırlar vardı... artık nasıl uygun olcaksa ya hazır ya da yazılarda bahsettiginiz gibi bi camcıdan uygun bişe yaptırıcam..

Hazır almanı önermem önce akvaryum boyutunu belirleyip ona göre ve bütçeye göre ekipman önerisi yaparız

Hazır neden ônermiyosunuz peki?

Petshoplar ticari birer işletme onlar kar etmeye bakar biz ise hayvanların iyiliğine fark bu :) ve ekipmanı internet üzerinden daha ucuza bulabiliriz

Facebook'ta kaplumbağalarla ilgili bi sayfa var orda da sahiplendirmek isteyenler var barkın belki Çanakkale'den sahiplendirmek istiyordur

tamam o da guzel olu,r forumdan haberi olmayanlar belki ordadır :D Çanakkale kuçuk şehir :D

facbookta sayfayı kuran kişi buyuk bir plastik kapta bakmış.. bu da ilginçmiş..

hazır akvaryumların camı %95 6 mm kalınlığındadır. bu hayvan büyüdüğü zaman sert kabuğu ile çarpıp çatlatmasına neden olur. ayrıca akvaryum üstü kuru alan yapmak için en az 8 mm cam kalınlığı olmalı, altı bu ağırlığı kaldırmaz.

Anladım. Tamam o zaman camcıdan ayarlanıcak dediginiz gibi... malzeme olayına da yönlendirirsiniz zaten..

İstersen camcıdan istersende hazır yapanlar var özel kaplumbağa akvaryumları kuru alanlı sana sadece ekipman almak kalır tabi herşey para bu aşamada

bu değişkenlik gösterir. önce akvaryumu uygun ölçüde belirle ekipmanlarda bir kaç çeşit öneride bulunuruz.

Geri