Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa ses çıkartıyor

bugra-4646

Altın 3 Üye
Kaplumbağam sudan kafasını çıkartıp içine girdiriken vick diye bı ses çıkartıyor baloncuklar da cikiyo birkaç tane yanındayken denk geldim sadece dikkat çekmek icinmi yapıyor @cem

Baloncuk aldığı havayı bırakması. Vıck sesi de bu şekilde oluşuyordur tahminimce ağzına su girerken havayı salıyordur.

Hareketli iştahı yerinde ise bir sıkıntı yoktur.

Burnundan sarı yada şeffaf akıntı olur. Akciğer enfeksiyonu gibi iştahsızlık ve halsizlik olmaz.

Genta yada gentagut uygulaması yapıyoruz. Genelde bir şişe bitmeden toparlarlar.

Sistemde ekipmanlar tamamsa, havalar ısınmaya başlamışsa toparlar.

İnsanlardaki gibi akut noktaya geldiğini görmedim.

Bu akıntı bazen burnuna birşey kaçtığında da olur. Hayvan ağzından su alıp burnundan fışkırtarak temizler.

Bı ara kuru alanda görmüştüm temizlerken birkaç gün sonra görmedim büyük ihtimal burnunada bişey kaçmıştı çünkü tek seferlik gördüm

Geri