Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbaga yanında beslenebilecek hayvan ?

tolga2434

Bronz 5 Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
30
Herkese selam arkadaslar kaplumbaga nın yanında beslenebilecek hayvan türleri yada balık türleri varmış.Bunlar hakkında bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.:)
Acil cevaplarınızı beklıyorum

Edit furkan54ozan: Konu baslıgı konu içeriğiyle alakalı olmalıdır,kısaltma yaparak konusmak yasaktır,Tamamen büyük harf yazmak yasaktır !
 
RE: kaplumbaga yanında

Kaplumbağalarla beraber hiç bir canlı türü beslenmez her iki türün de sağlığı için. Hem gereksinizmleri birbirlerinden farklıdır hem de kaplumbağalar balıklara ya da diğer canlılara zarar verebilir. Konu hakkında forumda pek çok bilgi de mevcut, arama yaparak onlara da ulaşabilirsiniz.
 
RE: kaplumbaga yanında

atos_patos a ve aragorn a katılıyorum kaplumbaganız tek başınada mutlu olabilir başka canlılara gerek yok:)
 
RE: kaplumbaga yanında

O tek başına daha mutlu olacak. Buna eminim ben.. Yerini ve yemini paylaşmak zorunda olacağı bir başkası olmayacak çünkü.. :D
 
RE: kaplumbaga yanında

benim akvaryumum vardı içi balık doluydu. biçoğu ölünce kalan bikaç tanesini kaplumbağamın yanına koymuştum.. kötü bi niyetim yoktu ama caanım lepistesler yarım halde kalmışlardı :) küçüktüm kızmayın bana..
tecrübeyle sabittir ki lepistes olmaz
 
RE: kaplumbaga yanında

iki uc yerde japon baliklariyla gayet iyi yasadigini gormus ve de duymustum. vatoz ile beraber beslendiklerini de bir foruda gormustum ama japon baliginda oldugum gibi emin degilim.
 
RE: kaplumbaga yanında

özellikle yem yerken kendileriyle bile kavga edbiliyorlar balıkları rahat bırakacaklarını sanmıyorum bende hiç bir yerde bir arada yaşarlarken görmedim ki şu sıralar bu yeşil kabuklulara çok sardım :)
 
Geri
Üst