Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa yemek yemiyo

bugra-4646

Yeni Üye
Birkaç gün önce ölüm fanusundaydi cam akvaryuma aldım ama motor fln yok sadece ışık var halojen(sağlıklı mı ısıtma için) kaç gündür yemek yemiyo yemi atıyorum geliyom bakiyom hiç olduğu gibi duruyo bide gözlerini acmiyo çok hareketli de değil ölü gibi kalacak yer suanlik çay tablasinin üstünde onun için çim rampa sipariş ettim o gelene kadar kalıcak neyden kaynaklı olabilir adaptasyondan yada hastalıktan olabilirmi

IMG_20250218_165749.jpg

Kuru alan alın yada kendiniz yapıp. Suyu 15 cm yükseltin.

Akvaryum ufak 100 watt uzun gelecektir. Tam batan model olmak üzere 25 yada 50 watt hangisinin boyu uygunsa onu alın.

Ama daha büyük bir akvaryum alırsanız 100 watt tetra ht alırsınız. Bu 120 litrelik akvaryuma kadar ısıtır. İkinci defa su ısıtıcı alma gereği olmaz. Sadece ömürlük akvaryuma geçtiğinizde ona uygun alırsınız.

Kuru alan alın yada kendiniz yapıp. Suyu 15 cm yükseltin.

Akvaryum ufak 100 watt uzun gelecektir. Tam batan model olmak üzere 25 yada 50 watt hangisinin boyu uygunsa onu alın.

Ama daha büyük bir akvaryum alırsanız 100 watt tetra ht alırsınız. Bu 120 litrelik akvaryuma kadar ısıtır. İkinci defa su ısıtıcı alma gereği olmaz. Sadece ömürlük akvaryuma geçtiğinizde ona uygun alırsınız.
Şuan zaten rampa kalcak yer sipariş ettim birkaç güne gelir akvaryumu ısıtacak ısı motoru alamam bütçenin dışında sadece lamba olabilir oda halojen bunun dışında düşük yapacm bişey varsa yardımcı olun yemiyo yem kaç gündür

Bu boyalı hayvanlar iyice can sıktı. Hayvanlara zarar verdiklerinin farkında değiller.

Boya mı kaplama birşey mi bu. Boya ise hayvana ait ıslak diş fırçasına karbonat tozu döküp fırçalayın. Çıkmazsa haber verin başka birşey önereyim.

Yapıştırma ise kabuk kenarından kanırtın ve açın, ama çok yavaşça çekin kabuğu hassas yerinden kopabilir.

Eczaneden gentagut göz damlası alın. Sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla gözlerine damlatın.

Ayrıca yine sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına ikişer damla damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün bir iki dakika öyle tutun ağız aralığından girsin.

Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin bakalım yiyecek mi.

Bu konuda kuru alan örnekleri mevcut.

Hayvan akciğer enfeksiyonu ise tedavi uzun olur. 3-4 gün kullanım sonrası tedaviye cevap verirse iyileşme ihtimali var. Akabinde iştahı da açılmaya başlar.

Hayvan akciğer enfeksiyonu ise tedavi uzun olur. 3-4 gün kullanım sonrası tedaviye cevap verirse iyileşme ihtimali var. Akabinde iştahı da açılmaya başlar.
Onu bende düşünüyorum çünkü bende değildi plastik akvaryumdaydi oynuyolardi hayvanla sıcak ortam yoktu ama o plastik akvaryumda hareketliydi

Cem şuan aynı köşelere saldırıyo çırpınıyor beni dışarı bırak der gibi ne istiyo olabilir yem attım yemedi

Geri