Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağalar dedikodu yaparsa.....

Çok şirin olmus gerçekten fotoğraf tam bir çekiştirme havası yansıtıyor. :)

Cvp: Kaplumbağalar dedikodu yaparsa.....

Çok güzel olmuş Neslihan :) İstedikleri 15 w olsun, değiştiririz elimizdekileri. Halen gülüyorum :)

Aslında böyle karikatür gibi eğlenceli konular fena olmaz. Sorunlar ve hastalıkların arasında neşe buluruz.

emre sana kapak atılmış hayırlı olsun.

Bu arada şimdi dank etti, olivia ile peter fringe teki karakterler değil mi :)

Evet :D Olivia Dunham -Peter Bishop :33: :fear: Diger evrende sukaplumbagasi olmuslar :)

Hahahaha çok beğendim :)

iyi bana da kapak atıldı. elemanlar motor bakıma girmiş. piston düşmüştür kesin. :smile:

Siz vakit ayirip okadar sorularimiza TEKRAR TEKRAR cevap veriyorsunuz, bizde kucuk ve eglenceli birseyler yaparak sizlere tesekkurumuzu iletmek istiyoruz.

Espriler bir yana fotolar çok güzel :) Hakikaten kökü iyice incelemeye almışlar.
Her zaman yanınızdayız Neslihan. Sen ve diğer arkadaşların bu bakış açısıda şevkimizi artırıyor, teşekkürler. Forumdaki yorumlarınla bize desteğininde farkındayız.

Şimdi tekrar bakınca gene çok güldüm :) Davul gibi tepemde diyorya tam bomba :)

:haha::haha::haha:neslihan canim süpersin devamini bekliyorum vallaha keyifli oluyor

Herşey Emre bizim 15w uvb leri depolayınca başladı :)
Teşekkür ederim ^^ bunlardan sonrasıda var ama yeni yok :) akvaryum dar geliyor artık dedikodu yapamıyorlar :D

Davul gibi tepemde kismina ben de cok guldum =)) Ohhh yuzen mango =))

Geri