Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!aycajd' Alıntı:Ecem hanım gerçekten çok güzel bir yazı ben de dağıtmaya çalışacağım umarım verdiğim pet shoplar ben gider gitmez yırtıp çöpe atmaz
antifbyigit' Alıntı:Ecem çok güzel olmuş fikir muhteşem ama sanırım biraz petshop daki satılıcara laf gitmiş (bence) o kısım düzenlenirse çok güzel ola bilir. Destek için bu siteyi önermende çok iyiEllerine sağlık.
Not:Bende foto shop programı istiyorum nerden indirecem yada biyerde satılıyormu?
gazoz' Alıntı:Ecem Hanım, ben buldum yazıyı da nasıl gönderticem bilemedimBende sizin gibi fotoshopdan mı yapsam? :S
ecemkoten' Alıntı:Arkadaşlar başka bir başlıkta petshoptan kaplumbağa alırken gördüğümüz kişilere yada duyarlı olduğuna inandığımız petshoplara dağıtabileceğimiz bir broşürümüz olsun dedik. Ben ufaktan bir yazı yazdım. Amatörce bir çalışma oldu fakat sizin tavsiyelerinizde düzenlemek istedim. Bunu sadece bir taslak olarak düşünün. Ben yazıyı değilde dizaynı değiştirelim derim. Kaplumbağanın ağzından yazmak istedim. Eklemek istediklerinizi direk hiç çekinmeden söyleyebilirsiniz.
Photoshop kullanıyorum aklınızdaki fikirleri söylerseniz gerçekleştirmeye çalışırım. Yada beğenen olursa bunun çıktısını alıp isterse dağıtabilir
Karar sizin
Taslağı paylaşıyorum :
mailto:/img829/7163/kaplus.jpg