Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!asi kız' Alıntı:lahanagillerden saydıklarınızın çoğu ama ? patatesi yılda bir sefer veriyom zaten çok değil yılda bir vermeyem mi yani?
cem' Alıntı:Tuzlu ve tatlı gıdalar vermiyoruz. Bu böbrek, karaciğer ve pankreası için zararlı olur. Meyvede fruktoz yani meyve şekeri içerdiği için uygun olmaz.
İşlenmiş et türevleri ve bu gibi kimyasal ürünlere maruz kalmış yiyecekler zararlıdır. Tere roka gibi kokulu bitkilerde verilmez. Yem olarak başta tetra reptomin ve sera vital yem almalısın. Bunlar bitkisel olarak genel besin ihtiyacını karşılar. Harici olarakta marul türevleri yeterli olur.
asi kız' Alıntı:sera marka aldım ısıramadılar tadinida beğenmediler sanırım ondan ısırıp tükürdüler sabaha kadar bekledim yesinler diye yemediler jbl marka yem verdim tek lokmada indirdiler miğdeye balık vermeyi keseyimmi tamamen yoksa ayda 1 mi vereyim yem yiyorlar ama sadece tek bir markanın
mailto:/XBgyER.jpg[/url]] işte yedikleri yemler sera tamamen duruyor jeli attım bu arada resim eski olunca hiç kullanmadım jeli