Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbagalarda boy tablosu

asi kız

Bordo Bereli
[url=mailto:/7ka2aa][img]mailto:/7ka2aa.jpg[/url]*
mailto:/Pq1v17.jpg[url=mailto:/j5gzqj][img]mailto:/j5gzqj.jpg[/url]*[url=mailto:/Laldvb][img]mailto:/Laldvb.jpg[/url]*[url=mailto:/b5VQvn][img]mailto:/b5VQvn.jpg[/url]*[url=mailto:/d5v4LQ][img]mailto:/d5v4LQ.jpg[/url]*
mailto:/mPMqR2.jpg
mailto:/EYmQ2D.jpg[url=mailto:/7ka21r][img]mailto:/7ka21r.jpg[/url]*[url=mailto:/ogXnNo][img]mailto:/ogXnNo.jpg[/url]*[url=mailto:/pgbvMN][img]mailto:/pgbvMN.jpg[/url][/img]boy tablosu nasıl?

Cvp: kaplumbagalarda boy tablosu

küçüklerin boy uzaması iyi büyüklerin cinsel gelişim sürecinde 3-6 aylık süreçte cinsel gelişim için boy uzama durur. ama bundan sonraki sürelerde boy aynı devam ediyorsa bir sıkıntı var demektir.

anladım iyimi yani şuan boyları?durmaz umarım ya

nasıl bir sıkıntı mesela?

Hastalık kaynaklı veya yer darlığı ile alakalı olabilir yani senin o akvaryumu en kısa sürede büyütmen lazım.

abi bende büyütmek istiyorum biliyosun ama bu aralar maddii sorunlarım var ondan dolayı büyütemiyorum..

abi rafael ve rainbow dışındaki 4 kaplumbagamın kabuğunda büyüme var ama onlarda yok rafael 10 cm idi 5 aydır bu ay ölçtüm 10,1 cm neden boyları uzamıyor abi tek sorun akvaryumun boyutu mu?

Akvaryum boyutu da onemli bir etken ama hayvanlar bu boyutlarda cinsel gelisim surecine girerler ve uzamalari durur.

6. ayı devirsin sonra bakarız. jbl agil yoksa bir kutu al.

Geri