Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağalarım kur yapıtorlar

SWEENDRO

Gümüş 3 Üye
Merhabalar 2 tane su kaplumbağam var kabuk boyları yaklaşık 5 ,6 cm cinsiyetlerini bilmiyorum bir gün bakmaya geldiğimde birbirlerine bakarak elleriyle bi şeyler yapıyorlardı araştırdım kur hareketiymiş yapmam gereken birşey varmı acaba yardım edermisiniz @cem

Merhabalar 2 tane su kaplumbağam var kabuk boyları yaklaşık 5 ,6 cm cinsiyetlerini bilmiyorum bir gün bakmaya geldiğimde birbirlerine bakarak elleriyle bi şeyler yapıyorlardı araştırdım kur hareketiymiş yapmam gereken birşey varmı acaba yardım edermisiniz @cem
İsterseniz akvaryumun fotoğrafını atarım eksik birşey varsa söylersiniz

Kur yapmak için erken degilmi o hareket sevgisini gösteriyor olabilir

Tehdit anlamına da gelebilir. Kur işi 8 9cm kabuk boyundan sonra oluyor diye biliyorum.

Zorbalama, kavga, ısırma durumu var mı? Yüzcekleri alan ikisi içinde yeterli mi?
Akvaryum ölçüleri nedir? Akvaryumun bir resmini atabilir misin.

El titretme ise alfa belirleme hadisesi. Birbirlerini tartıyorlar. Buna bakarak ikisininde erkek olma ihtimali yüksek.

Birgün eve geldiğinde kaplumbağanın birinin diğerinin kafasını kopartıp yemiş şekilde bulabilirsin.

Sınama işi varsa çok dikkatli ol. Alanın yeterli olduğundan emin olmalısın. Devam ederse ayırmak gerekir.

Ama birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar neden böyle bişry yapsınlarki
Şimdi hayvanların bizim gibi bilinci yok biz onları birlikte yüzerken görünce ne tatlı deriz ama iş öyle olmuyor.

Hayvanın tek derdi yemek, hayatta kalmak, üremek. Eğer diğerini sınamaya başladıysa bu daha da şiddetlenir öldürmeye kadar gider.

Akvaryum ölçüleri kaç cm?

Şimdi hayvanların bizim gibi bilinci yok biz onları birlikte yüzerken görünce ne tatlı deriz ama iş öyle olmuyor.

Hayvanın tek derdi yemek, hayatta kalmak, üremek. Eğer diğerini sınamaya başladıysa bu daha da şiddetlenir öldürmeye kadar gider.

Akvaryum ölçüleri kaç cm?
Sınama derken ne gibi

Ekli dosyalar

• 20250614_211502.jpg
    20250614_211502.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 8
Geri