SWEENDRO
Gümüş 3 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!İsterseniz akvaryumun fotoğrafını atarım eksik birşey varsa söylersinizMerhabalar 2 tane su kaplumbağam var kabuk boyları yaklaşık 5 ,6 cm cinsiyetlerini bilmiyorum bir gün bakmaya geldiğimde birbirlerine bakarak elleriyle bi şeyler yapıyorlardı araştırdım kur hareketiymiş yapmam gereken birşey varmı acaba yardım edermisiniz @cem
Tehdit anlamına da gelebilir. Kur işi 8 9cm kabuk boyundan sonra oluyor diye biliyorum.Merhabalar 2 tane su kaplumbağam var kabuk boyları yaklaşık 5 ,6 cm cinsiyetlerini bilmiyorum bir gün bakmaya geldiğimde birbirlerine bakarak elleriyle bi şeyler yapıyorlardı araştırdım kur hareketiymiş yapmam gereken birşey varmı acaba yardım edermisiniz @cem
Yok çok iyi anlaşıyorlarTehdit anlamına da gelebilir. Kur işi 8 9cm kabuk boyundan sonra oluyor diye biliyorum.
Zorbalama, kavga, ısırma durumu var mı? Yüzcekleri alan ikisi içinde yeterli mi?
Akvaryum ölçüleri nedir? Akvaryumun bir resmini atabilir misin.
Bende öyle düşünüyorumKur yapmak için erken degilmi o hareket sevgisini gösteriyor olabilir
Baktığın alanın fotoğraflarını at.Yok çok iyi anlaşıyorlar
Evet ellerini titretiyorlarEl titretme ise alfa belirleme hadisesi. Birbirlerini tartıyorlar. Buna bakarak ikisininde erkek olma ihtimali yüksek.
GerçektenmiBirgün eve geldiğinde kaplumbağanın birinin diğerinin kafasını kopartıp yemiş şekilde bulabilirsin.
Sınama işi varsa çok dikkatli ol. Alanın yeterli olduğundan emin olmalısın. Devam ederse ayırmak gerekir.
Evet böyle ölen hayvanlar var. Hayvanlar içinde sahipleri içinde üzücü bir durum önceden önlem almak lazım eğer sınama şiddetlenirse. Uyumlu da yaşıyabilirler tabi.Gerçektenmi
Ama birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar neden böyle bişry yapsınlarkiEvet böyle ölen hayvanlar var. Hayvanlar içinde sahipleri içinde üzücü bir durum önceden önlem almak lazım eğer sınama şiddetlenirse. Uyumlu da yaşıyabilirler tabi.
Sıkıntılı bi durummu yaniEl titretme ise alfa belirleme hadisesi. Birbirlerini tartıyorlar. Buna bakarak ikisininde erkek olma ihtimali yüksek.
Şimdi hayvanların bizim gibi bilinci yok biz onları birlikte yüzerken görünce ne tatlı deriz ama iş öyle olmuyor.Ama birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar neden böyle bişry yapsınlarki
Sınama derken ne gibiŞimdi hayvanların bizim gibi bilinci yok biz onları birlikte yüzerken görünce ne tatlı deriz ama iş öyle olmuyor.
Hayvanın tek derdi yemek, hayatta kalmak, üremek. Eğer diğerini sınamaya başladıysa bu daha da şiddetlenir öldürmeye kadar gider.
Akvaryum ölçüleri kaç cm?
Akvaryumunun fotosunu felan atsana dostumSınama derken ne gibi
Tamamdır atıyorumAkvaryumunun fotosunu felan atsana dostum
Akvaryumunun fotosunu felan atsana dostum