Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağalarım suyun içinde kafalarını içine çekmişler uyuyorlar

SiNemMm

Altın 3 Üye
beş dakikadır böyleler. henüz saat erken değilmi korkmuş gibi uyuyorlar. salona taşıdık pencerenin önünde değiller artık güneşsizlik yüzünden akşam olduğunu mu sanıyorlar acaba

Benimkiler bazan sabah uyuyo bazen gece uyuyo bence bu bir sorun deil normal bisey herald :D

Cvp: kaplumbağalarım suyun içinde kafalarını içine çekmişler uyuyorlar

Yorgunluktan olabilir fakat sürekli hep uyuyorlarsa kış uykusu olabilr ama eylül-ekimde oluyor.Isıtıcın varsa kış uykusu umrunda olmasın dert etme.

Birde yemin ne çok önemli uyku yapan yemler var sölersen yardımcı oluruz.

Güneşin önünde durması akvaryumda yosun oluşumunu tetikler. Lambaları yeterli ısı ve ışığı sağlar. Belki yer değişikliği biraz tedirgin etmiştir.

sinem o tamamen karanlık algısı. benimkilerin gece lambasını bazen eve geç geldiğim için geç yakardım. bunlar karanlıktan dolayı uyurdular. akşam 7-8 gibi olan hadise sonra zamanlayıcıları devreye sokunca bu problem ortadan kalktı.

uyandirdim bana yaklasip bana bakmaya basladilar bir sorun yok yani artik. ev sessiz kimse yok diye uyumuslar galiba. birde annemler gece gec yatiyorlar. isik yuzunden onlarda uyumuyorlar gece 12 ye kadar uyanik duruyorlar. :(

Saat 22:00 gibi akvaryum üzerine bir köşeden hava alabilecek şekilde kalın bir örtü örtebilirsin. Böylece t-rahat uyurlar. Arada bu olabilir ama sürekli olması uyku düzenlerini etkiler.

Korkma alışırlar.Çünkü benimkilerde cam önünde durmadıları halde mutlu:133:

Geri