Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağalarım tatile çıkardım 😂

araz

Yeni Üye
Katılım
2 May 2024
Mesajlar
19
17177726058483857120383318425592.jpg
ev inanılmaz sıcak. Doğal güneş duruken e bide hala minnaklarken yazlık evleri olmasın mı 😆

Dikkat: bu kurulum gözönünde olduğu sürece güvenli. Birincisi kaçmaya çok müsait, ikincisi tüm günü toprak ya da güneş altında geçirtemeyiz. Yeterli güneş alabildiği, ve gölge alanda göz önünde bı kaç saat tutmalik ..

Özellikle kum kullanmadim. Yiyebilecekleri sebze tohumları serptim toprağa. Beslenmeyi biz ağırlıklı hayvansal yapıyoruz. Emeklerimi hiç ederken biraz sebze yemiş olurlar. :) Akvaryumlarında bu kdr hareketli değiller.Çıkıp geri atlıyorlar .
 
Son düzenleme:
Ben de çok imrendim. Çıkıp son hız koşarak bir havuza atlayışlari var.. neyse evde birileri tatile başladı 😂
 
Göz enfeksiyonu riski var. Torf yerine silis uygun ama o da güneş vurduğunda aşırı ısınır. Hayvanları pişirir.
 
Temiz toprak aldım onun için . Önceden kullandığımız topraklardan kullanmadım. Evet kumun ısınma ihtimalini düşünüp toprak yaptım birazda. Büyük olanı kabuk değiştirmeye girdi galiba. Kabuk sert yumuşama yok ama renk açıldı tam tepe noktada beyaz şerit olmaya başladı. Belki toprakta kaşır dedim. Deneme yanılma birazda sizden destek bilgi için paylaştım bugün zaten
 
Geri
Üst