Herkeze merhaba . Abilerim ablalarım size bir şey danışmak istiyorum. Ben 15 yaşındayım. Kardeşime sorumluluk duygusunu aşılamak için iki tane kaplumbağa aldım. Ve bu kaplumbağalar yaklaşık 1.5 yıldır bakıoyoruz. Ama son günlerde yemek yememeye ve hareket etmemeye basladılar. İnternetten arastırdım kış uykusuna yatmış olabilir diye bir düşünceye vardım lakin suyun derecesi sabit 28 derece neden böyle oldunu bilmiyorum . Attım fotoğraflarda sizce kaplumbağama uygun bir ortam sağlıyabilmişimiyim. Sağlıyamamışsam nasıl sağlarım. Günlük okul harçlığım 5 TL. Yani imkanlar birazcık kısıtlı . Kısa vadede akvaryummu nasıl güzelleştirebilirim ?
Birde akvaryumun bende sadece çok azı dolu fotoğrafları çektim ama yükleyemiyorum. Akvaryumum 25 TL ' lik olan o küçük akvaryumdan içinde bir tanede su ısıtıcım bulunmakta oda 15 TL. Kuru alan yapamadım bende 2 tane taş koydum onun üstüne çıkıyorlar. Birde annemim çerez kaseleri vardı onu koydum oralarda takılıyorlar . Dediğim gibi Günlük okul harçlığım 5 TL. Yani imkanlar birazcık kısıtlı . Kısa vadede akvaryummu nasıl güzelleştirebilirim ?
Birde akvaryumun bende sadece çok azı dolu fotoğrafları çektim ama yükleyemiyorum. Akvaryumum 25 TL ' lik olan o küçük akvaryumdan içinde bir tanede su ısıtıcım bulunmakta oda 15 TL. Kuru alan yapamadım bende 2 tane taş koydum onun üstüne çıkıyorlar. Birde annemim çerez kaseleri vardı onu koydum oralarda takılıyorlar . Dediğim gibi Günlük okul harçlığım 5 TL. Yani imkanlar birazcık kısıtlı . Kısa vadede akvaryummu nasıl güzelleştirebilirim ?