Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam 2 gündür yemek yemiyor

Yarenkantar_0

Yeni Üye
yavru su kaplumbağam iki gündür yemek yemiyor hep rampasında duruyor marul verdim onu da yemedi normal yem de yemiyor ama herhangi bir
hareketsizlik ya da göze çarpan kabuğunda vs bir değişiklik yok sizce neden yemiyor olabilir

Akvaryumun ölçüleri nedir?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Marul yemez bu hayvan etcildir.
Hangi yemleri veriyorsunuz?

akvaryumum 100 litreydi ama hepsını doldurmuyordum tabıkı su ısıtıcim ve lambam yok ama güneş görüyor ve suyun sıcaklığı 25 i geçmiyor ama 20 inde altına inmiyor pet shopfan aldığım yemi yiyordu

akvaryumum 100 litreydi ama hepsını doldurmuyordum tabıkı su ısıtıcim ve lambam yok ama güneş görüyor ve suyun sıcaklığı 25 i geçmiyor ama 20 inde altına inmiyor pet shopfan aldığım yemi yiyordu
Lamba ve su ısıtıcı şart ekipman.

15cm su yüksekliği olmalı en az.

Suyu 28 dereceye getirin.
Lamba olarak metal çanaklı masa lambası ve 52Watt halojen ampul alın.

Lamba ve su ısıtıcı şart ekipman.

Akvaryum uzunluğu ve eni kaç cm?
Su yüksekliği kaç cm?

Yavrular 6 cm kabuk boyuna kadar protein ağırlıklı beslenirler.

Sistemde su ısıtıcı ve ısıtma lambası yok. Bu da hayvanın enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmasına neden olmuş. Üşütmüş yada hastalanmış olma ihtimali de var.

Hemen lamba ve su ısıtıcıyı tedarik edin.

Sabaha doğru ortam en soğuk haldedir. Dolayısıyla 20 derece altını görmesi mümkün.

Su 28 derece sabit kuru alan ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın. Güneş fayda vermez. Kabuğa ısı direk vurmalı.

Hasta olma ihtimaline karşı geç kalmamak için eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 45 derece açıyla tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün.

Geri