erkyha
Elmas 3 Üye
O dediğim ampül bu hayvanları beslemede zorunlu bir parçabaşka önerebileceğiniz bir şey var mı
Suyunun da 28 derece olması lazım ama ısıtıcı yok ondan dolayı petek felan kullanıcaz
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!O dediğim ampül bu hayvanları beslemede zorunlu bir parçabaşka önerebileceğiniz bir şey var mı
anladım dediklerinizi dikkate alacağımO dediğim ampül bu hayvanları beslemede zorunlu bir parça
Suyunun da 28 derece olması lazım ama ısıtıcı yok ondan dolayı petek felan kullanıcaz
yok vermediPet Shop size kabuk jeli de sattı mı sattıysa kullanmayın
ayarladıktan sonra atacağım mutlakaBu dediklerimi yaptıktan sonra yuvanın bir fotografını atın bakalım tekrardan
Herhangi bir şey koymayın şuanlık. Anlayan veteriner bulmak çok zor bulursanız da çok fazla fiyat isteyebilirveterinere götürmem gerekir mi sizce arka ayakları için
bide yanına denizden topladığım taşları koysam zarar verir mi
anladım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimHerhangi bir şey koymayın şuanlık. Anlayan veteriner bulmak çok zor bulursanız da çok fazla fiyat isteyebilir
Rica ederimanladım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Ampül ısı veriyo demi kuru alanaDediklerinizi uyguladım en kısa zamanda yuvasınıda değiştireceğim tekrardan teşekkürler
Evet veriyo fakat 52W ampül yoktu babam elektrikçi söyledim getirecekAmpül ısı veriyo demi kuru alana
Sarı halojen olmasına dikkat edinEvet veriyo fakat 52W ampül yoktu babam elektrikçi söyledim getirecek
TamamdırSarı halojen olmasına dikkat edin