SiNemMm
Altın 3 Üye
bugün size kaplumbağalarımdan birinin bana olan duygusal bakışından bahsetmek istiyorum ben üzülürsem onlarda üzülüyor. ben gülersem onlarda gülüyor. ve babamın odamı basacağını onlar bana haber veriyorlar. sinirli bakarlarsa babam odama gelecek anlamına geliyor ve hemen telefonu yorganın altına sokuyorum.bir yıldır benimleler ve çok duygusallar. inanılır gibi değil ama öyleler. ben evden çıkacağım zaman montumu giydiğimde çırpınarak üzüntüyle bana bakarlar. diğer kaplumbağalarla ortak yaninin sadece yem yeme aşkı olduğunu düşünüyorum. onlar çok farklılar. ve beni çok seviyorlar. kocamanda oldular bu arada. birinin kabuğu ev çatısı gibi oldu diğeri de normal acaba hangisi dişi hangisi erkek. resimlerini koyacağım ama yeni kocaman bir akvaryuma geçmem gerekiyor şimdiki yuvaları çok küçük. gece seslerini duyduğumda akvaryumdan çıkacaklar diye korkuyorum bu yüzden sizinle resimlerini paylaşamayacağım. ama kaplumbağa deyip geçmemek lazım. çok sadık aşık gibi çok seven hayvanlar. büyürlerse onları balkona çıkarıcam evde gezdiricem. ama simdi daha küçükler ya korkuyorum hastalanmalarından. bir buçuk yaşındalar çok tatlı bıcırlarım onlar. Allah herkese hayvanlarıyla böyle mutlu olmayı nasip etsin.