Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bizim kapluş Çakıl Hanım, bana karşı çok duyarlı, artık odasına bile giremez oldum hanımefendinin Beni görünce çıldırmış gibi çırpınıyor, her yere su sıçratıyor. Yem vermeye kalkarsam da attığım yemleri görmüyor, elimi takip etmekten, versem yiyecek parmaklarımı
Kısa bir video çektim, kendi kendime çekince tam gösteremedim hareketlerini ama sonunda nasıl çırpındığının en sakin hali var Elimde kamera olunca fazla çekemedim normal halini )
Ben odadan çıkana kadar yemi görmesi mümkün değil ) Kuru alana da yeni yeni çıkmaya başladı ama kapının ucundan güneşleniyor, beni gördüğü an uçarak suya atlıyor. Artık odasına giremiyorum ))
Güldem hanım işte yaptıkları bu olay, takip etmeleri vs bütün stresi alıyor benimkilerde böyle bende çizgili de var çizgilimde res kadar aktif olmasa da oda bunları yapıyor Bu arada sizin ufaklıgın kabuk boyu kac cm? Ve su altında kullanılabılen ısıtıcı kullanıyorsunuz sanırım ısıtıcıızın markası nedir? Bende su altında kullanılabılen ısıtıcı arıyorum da
Monte derken? Hocam yani direk internetten veriyorum siparişlerimi. Petshoplarda roxin rs elec. falan ıstıcılar var genelde. Ben su içine tamamen batabilen ısıtıcı arıyorum. Eheimlerde batabiliyormuş ama risk almak istemem eheim konusunda.
İlk kullandığım ısıtıcı atman bt serisişydi bu linkteki paylaştığın Emre abi Jbl ısıtıcıda sana mesaj attığım, 100 cm derınlıgıe kadar kullanılıyormuş. Aklımda o da var.