Kaplumbağam çok durgun,gözlerını hep kapalı duruduryor hep uyuyor,hele sol gözü... sağ gözü açık olsa bile bazen son gözünükapatıyor. Neden boyle olmuş olabılır
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Nerede besliyorsunuz ekipmanları tam mıKaplumbağam çok durgun,gözlerını hep kapalı duruduryor hep uyuyor,hele sol gözü... sağ gözü açık olsa bile bazen son gözünükapatıyor. Neden boyle olmuş olabılır
Kaplumbağam çok durgun,gözlerını hep kapalı duruduryor hep uyuyor,hele sol gözü... sağ gözü açık olsa bile bazen son gözünükapatıyor. Neden boyle olmuş olabılır
Akvaryum aldım ama suyu ısınamıyorum üşümesin dıye kucak kabına aldım,ısıtıcı alcam ama uygun fiyatlı ıkıncı el arıyorumNerede besliyorsunuz ekipmanları tam mı
Eh hayatta kalcak kadar diyim,iştahı yok sera veriyorum ama sıkıldı sanırımYem yiyormu
Akvaryum aldım ama suyu ısınamıyorum üşümesin dıye kucak kabına aldım,ısıtıcı almam ama uygun fiyatlı ıkıncı el arıyoryem y
Kurutulmuş karides verebilirsin yanındaEh hayatta kalcak kadar diyim,iştahı yok sera veriyorum ama sıkıldı sanırım
ciğerlerınde problem olabılırmı,cok durgun.yoksa buna goz sebep oluyor olabılırmıEczaneden genta yada gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla her iki göze ikişer damla damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.
Sız akvaryumu ne kadar dolduruyorsunuz,10 cm felan ağzına kadarmı yoksa boyunu geçse yetermıKurutulmuş karides verebilirsin yanında
Kabuğunu üstünü geçmesi lazimSız akvaryumu ne kadar dolduruyorsunuz,10 cm felan ağzına kadarmı yoksa boyunu geçse yetermı
Yada iki katiKabuğunu üstünü geçmesi lazım
100 wattlık kucuk su ısıtıcısı yetermı, akvaryum aldım 25×35×55lik lakin camları ınceymış. Buna uygun kac wattlık alayımSu ısıtıcı olmadığı için hayvan enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmış. Isıtıcı gelince kendine gelir.
Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
Yeterli olur100 wattlık kucuk su ısıtıcısı yetermı, akvaryum aldım 25×35×55lik lakin camları ınceymış. Buna uygun kac wattlık alayım